Feyzioğlu sosyal medyada sinirlendi: Yüzüme, çok yakınıma gelerek, sosyal mesafeyi azaltarak bana FETÖ'cü oldun demek ister misin?

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, sosyal medyadaki yayınına yorum yapan kişiye sinirlenerek 'sosyal mesafeyi azaltma' çağrısı yaptı

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Facebook hesabından yaptığı yayında, izleyicilerin sorularına ve yorumlarına yanıt verdi. Bir sosyal medya kullanıcısının Feyzioğlu'na, "FETÖ'cü oldu" demesi, TBB Başkanı'nı sinirlendirdi. 

Yoruma "Bir ara karşıma gelip söylemek ister misin? Yüzüme, yaklaşarak, çok yakınıma gelerek, sosyal mesafeyi azaltarak bana FETÖ'cü oldun demek ister misin?" diyerek tepki gösteren Feyzioğlu, "Cesaret eder misin? Bana FETÖ'cü diyenin alnını karışlarım" ifadelerini de kullandı. 

"Hadi oradan sen de, yallah, yallah" diyerek tepkisini sürdüren TBB Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü:

İmanıma laf ettirmem, milliyetçiliğime laf ettirmem, FETÖ'yle mücadeleme laf ettirmem.

Feyzioğlu, kızgın bir şekilde verdiği yanıtta, ikinci kez sosyal mesafeyi azaltma vurgusu yaparak, "Gel de sosyal mesafeyi azaltalım. Gel yanıma, gel. Sen kim oluyorsun da bana FETÖ'cü diyorsun. Hadi oradan. Aşağılık" ifadelerini kullandı.

"Hakarete hakaretle cevap verilebilir" diyerek sözlerini sürdüren TBB Başkanı, "Ben ömrümü verdim FETÖ'yle mücadeleye. Bu ülkede FETÖ'yle yan yana getirilemeyecek üç kişi say derseniz, ilk üçte ben varım" diye konuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU