Koronavirüs tedavisi gören Göksel Gümüşdağ'dan teşekkür mesajı

21 gündür özel bir hastanede koronavirüs tedavisi gören Göksel Gümüşdağ, hastalığı süresince kendisini arayanlara teşekkür etti

Göksel Gümüşdağ / Fotoğraf: AA

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, hastalığı atlattığını belirterek, kendisini arayan-soran herkese teşekkürlerini iletti. 

 

 

Medipol Başakşehir Kulübü'nün internet sitesinden Göksel Gümüşdağ imzasıyla yapılan açıklamada, "21 gün boyunca devam eden tedavim süresince başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Sağlık Bakanımız olmak suretiyle, arayıp şifa temennilerini dile getiren, mesaj atan, dualarını gönderen, bilgi almak için hastaneyi ve beni defalarca arayan aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma, kendim ve eşim adına içten teşekkürlerimi sunarım" ifadelerine yer verildi.

Gümüşdağ ayrıca, kendisini tedavi eden Acıbadem Altunizade Hastanesi'ndeki tüm çalışanlara şükranlarını sundu.

Başkan Gümüşdağ ayrıca, "musibet" olarak nitelendirdiği Kovid-19 salgınının bir an önce bitmesini, hastalananlara da şifa diledi. 

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, 21 gün önce Kovid-19 teşhisiyle Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU