Dilipak: Radyasyon şokuna karşı kenevir tekrar hayati anlamda önem kazanıyor

Akit yazarı: Radyo frekansları oksijen atomlarının frekansını bozarken, kenevir oksijen üretiyor

Fotoğraf: AA

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) 5G teknolojisiyle ilgili olduğunu öne süren bir yazı kaleme aldı. Dilipak, radyo frekanslarının incelenmesi gerektiğini söylerken “Radyasyon şokuna karşı kenevir tekrar hayati anlamda önem kazanıyor” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dilipak’ın bugünkü “Kehanet güncellemesi” başlıklı köşe yazısının 5G ile ilgili olan kısmı şöyle:

Korona ile ilgili olarak 5G ile ilgili olarak, kısaca RF, yani Radyo Frenkansı konusu yeni bir gündem oluşturdu. Bir bilim adamı bu konuyla benim ilgimi bildiği için şöyle bir bilgi notu göndermiş: “Frekans ses dalgası ile ilgili bir durum. Bizim duyma frekans aralığımız küçük ve belli seviyededir. Bunun üstü ve altında çok büyük sesler ve çok küçük sesler var. Frekansla toplumlara yön verildiği gibi silah olarak da kullanılması mümkündür. Aynı frekansa sahip insanlar birbirlerini bulur ve severler. Farklı frekanstaki insanlar birbirlerinden uzaklaşırlar. Bunun çalışılması gerek. Açıklanan kadarı ile frekansın teknolojide henüz kullanımı olmadı ve olursalar virüsten ve atom bombasından daha tehlikeli olabilir. Virüste tek tek oysa frekansta kitleler gider. Kur’an’da “azmış eski toplulukların helaklarından biri” de “şiddetli ses”tir. Yani “yüksek frekans”tır. Bu yapılabilir mi? Evet, yapılabilir. Yeni nesil telefonlarla 5G gibi yapılabilir. Teknoloji iyi yönde kullanırsan iyidir kötü yönde kullanırsan kötüdür, ‘Hayır’ da olabilir ‘Şer’ de! 

Evet insanın hücrelerini, sinir sistemini ve  beyin dalgalarını etkileyecek bir frekans sisteminden söz ediyoruz. Belki de yönetimin ya da yargının derhal devreye girip bu anlamda ülkemizdeki RF uygulamaları ile ilgili olarak tedbir kararı vermesi ve aynı zamanda TESLA Projesinin, uydu politikaları, uzak menzilli radar ve savunma sisteminde kullanılan RF teknolojilerinin denetlenmesi gerekir. Bazı konularda kehanete gerek yok. Ha bu korona konusu bize ders olsun. Bir musibet, bin nasihattan iyidir. Ve de bu RF konusu bu kadar hayati bir hale gelince radyasyon şokuna karşı kenevir tekrar hayati anlamda önem kazanıyor. RF oksijen atomlarının frekansını bozarken, kenevir oksijen üretiyor. Bunu da bir kenara not edelim. Selâm ve dua ile.

 

Akit, Indepenent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU