"Evde kal" çağrısı yapan Cristiano Ronaldo, sokakta görüntülendi

Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal medya hesabından "Evde kal" çağrısına destek veren Ronaldo, Portekiz'de sevgilisi ve iki çocuğuyla sokakta dolaşırken görüntülendi

Cristiano Ronaldo, sevgilisi Georgina Rodriguez ve çocuklarıyla sokakta görüntülendi / Fotoğraf: AFP

İtalya ekibi Juventus'un Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında "evde kal" çağrısında bulunmuştu. Ronaldo, yaptığı çağrıya kendisi uymayınca taraftarlar tarafından eleştirildi.

Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından gönderdiği mesajla annesinin hastalığını atlattığını duyurarak insanlara evde kalmaları yönünde çağrıda bulundu. 

 

 

Mesajında, annesi ve kız kardeşleriyle çekildiği fotoğrafa yer veren Ronaldo, "Annem sağlıklı bir şekilde evde olduğu için minnettarım. Ailenize ve sevdiklerinize iyi bakın. Evde kalın, hayat kurtarın" ifadelerini kullandı.

 

9891323680085241.jpg
Fotoğraf: AFP

 

"Evde kal" çağrısına kendi uymadı

"Evde kal" çağrısına kendisi uymayan Portekizli futbolcunun ve sevgilisinin bu görüntüleri sosyal medyada da geniş yer buldu.

Ronaldo, sevgilisi Georgina Rodriguez ve bebekleri ile dışarıda dolaştığı görüntülerin basına yansımasının ardından hayranları tarafından sözünü tutmamakla suçlandı.

 

2516210204337571.jpg
Fotoğraf: AFP

 

Ronaldo ve Rodriguez'in koruyucu maske takmaması ayrıca çocukların da maskesiz olması tepki çekti.

Cristiano Ronaldo, 8 Mart'ta Juventus'un Inter'i 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından felç geçirdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öne sürülen annesi Maria Dolores Aveiro'yu ziyaret için Portekiz'in güneybatısındaki Madeira Adası'na gitmiş ve koronavirüs salgınından dolayı İtalya'ya dönmemişti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU