Netflix’in popüler dizisi The Witcher da koronavirüsten etkilendi

Dizinin başrolünde Henry Cavill var

Dünya geneline koronavirüs salgını nedeniyle prodüksiyonu durdurulan yapımlar arasına The Witcher da eklendi. 

ABD’deki ölümlü Kovid-19 vakaları artarken eğlence sektörü yayılım oranını azaltmak için elinden geleni yapıyor, prodüksiyonlar durduruluyor ve çalışanlar evlerine gönderiliyor.

Netflix, ABD ve Kanada’daki film ve TV dizisi prodüksiyonlarını koronavirüs endişesiyle durdurmasına rağmen, The Witcher ikinci sezonunun çekimlere devam etmesine izin vermişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çok sevilen video oyunu uyarlamasıyla da bilinen ünlü roman üzerine kurulu dizi, TV eleştirmenlerinin sert eleştirilerine rağmen Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri.

The Witcher’ın ikinci sezon çekimleri şu anda, şimdiye kadar bin 143 vakanın görüldüğü ve sayının arttığı Birleşik Krallık’ta devam ediyordu. 

The Witcher’a özel haber sitesi redanianintelligence.com, kaynaklarının kendilerine “prodüksiyonda büyük ölçekli bir değişim olmadığını” söylediklerini duyurmuştu. 

Screen Rant'ta yer alan habere göre bundan yalnızca bir gün sonra, redanianintelligence.com Netflix’in prodüksiyonu durdurduğunu duyurdu.

The Witcher’ın, anlatıyı çok sayıda zaman aralığına yayan birinci sezonu büyük ölçüde, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin Witcher hikayelerinin ilk iki derlemesi üzerine kurulu.

Birinci sezonun sonundaysa üç ayrı zaman aralığı birleşiyor, bu da ikinci sezonun doğrusal bir zaman izleyebileceğinin ipucunu veriyor.

 

Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU