Tiger Woods, Oyuncular Şampiyonası'na katılmayacak: Sırtım gelecek hafta oynamak için hazır değil

ABD'li golfçü Tiger Woods, 12-15 Mart'ta düzenlenecek Oyuncular Şampiyonası'na sakatlığı gerekçesiyle katılmayacağını açıkladı

Tiger Woods / Fotoğraf: Reuters

Dünyanın en başarılı golfçülerinden olan ABD'li Tiger Woods, 12-15 Mart tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde düzenlenecek olan 2020 Oyuncular Şampiyonası'nda (Players Championship) sakatığı nedeniyle oynamayacağını bildirdi.

Tiger Woods, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kolay bir karar değildi ama The Players Championship'e katılmayacağım. Vücudumu dinlemeye ve dinlenmeye ihtiyacım var. Sırtım gelecek hafta oynamaya hazır değil. Sezonun en iyi etkinliklerinden biri olan şampiyonamızı kaçırdığım için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

 

 

Ünlü golfçü, geçtiğimiz ay 68. sırada yer aldığı Genesis Açık turnuvasından beri, müsabakalara katılmıyor.

Dünya sıralamasında 11. sırada bulunan Woods, Amerika Profesyonel Golfçüler Federasyonu'nun (PGA) düzenlediği turnuvalara 2020'de sadece iki kez katılabildi. 

9 Nisan'da başlayacak The Masters golf turnuvasında 6. kez şampiyonluk mücadelesi vermeyi düşünen Tiger Woods, Players Championship'te iki kez (2001-2013) şampiyon olmuştu. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU