Bill Clinton'dan Monica Lewinsky itirafı: O ilişkiyi kaygılarımla başa çıkmak için yaşadım

Belgesel dizi "Hillary" 6 Mart'ta yayına giriyor

Bill Clinton'ın o dönem Beyaz Saray'da staj yapan Monica Lewinsky ile yaşadığı ilişki uzun süre manşetlerden düşmemişti (AFP)

Bill Clinton, Monica Lewinsky ile olan ilişkisini "kaygılarıyla" baş etme yollarından biri olarak tanımladı.

ABD'nin eski başkanı, bu cuma Hulu'da yayımlanmaya başlayacak yeni belgesel dizi Hillary'de ihanetinden bahsediyor.

Bir noktada Clinton'a "Evliliğinize, çocuğunuza ve ülkenize rağmen bu riski neden aldığınızı düşünüyorsunuz?" diye soruluyor.

Clinton bu soruya cevaben, "Herkesin yaşamında baskılar, hayal kırıklıkları, dehşetler, bir şeylere duyulan korkular vardır (...) Yaptığım şeyler yıllardır kaygılarımla başa çıkmak içindi. Farklıyım, o zamankinden tamamen farklı bir insanım, bunların çoğu 20 yıl önceydi" diyor.

Clinton ayrıca, manşetlere düşen ilişkinin Lewinsky'nin hayatına zarar vermesinden pişmanlık duyduğunu söylüyor:

Monica Lewinsky'nin hayatının bu ilişkiyle tanımlanması karşısında kendimi çok kötü hissediyorum. Bence bu insafsızca (...) Onun yıllar boyu normal hayata geri dönmeye çalışmasını izledim. Ama normalin nasıl tanımlanacağına karar vermelisiniz.

Hulu'nun, "halka mal olmuş bir kadının son derece samimi portresi" diye tanımladığı Hillary belgeseli 6 Mart'ta ekranlara gelmeye başlayacak ve 4 bölüm halinde yayımlanacak.

Program Hillary Clinton'ın hayatını ve Arkansas First Lady’liğinin ardından, önce senatörlük, sonra dışişleri bakanlığı ve en nihayetinde başkan adaylığına kadar uzanan siyasi yükselişini anlatıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU