Justin Bieber, yeni albümünü yayımlayan BTS’e destek verdi

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, cuma yeni albümü piyasaya sürülen BTS’e destek verdi

BTS'nin albüm öncesimde yayımladığı Black Swan klibi de hayli yankı uyandırmıştı (Independent Türkçe)

25 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber, bu hafta “Map of the Soul:7” isimli albümleri piyasaya sürülen K-Pop grubu BTS’e destek verdi. 

Bieber, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “BTS buraların canına okuyor. Tebrikler, arkadaşlar” ifadelerine yer verdi. 

 

 

BTS ve Justin Bieber daha önce de birbirlerine yönelik takdir eden açıklamalarda bulunmuştu. 9 Ocak’ta BTS’nin en genç üyesi Jungkook, Justin Bieber’in “Yummy” albümünü paylaşarak beğenisini dile getirmişti. 

Mesajın paylaşılmasından kısa bir süre sonra Bieber, “Teşekkürler, çocuklar” notunu ekleyerek gönderiyi retweet’lemişti. Bieber, o dönem destek mesajını Instagram hesabından hikaye olarak paylaşmıştı. 

 

 

Stylecaster’ın haberine göre, BTS hayranları o dönem Bieber’ın gerçekleştirilen karşılıklı paylaşımlarla BTS’nin desteğini alarak daha fazla beğeni toplamaya çalıştığını düşünmüştü. 

Öte yandan Bieber da geçen yıl 1 Eylül’de Twitter’da kısa bir gönderiyle Jungkook’un doğum gününü kutlamıştı. 

Yeni albümü 83 farklı ülkede yankı uyandıran BTS müzik listelerinde üst sıralara tırmanmayı başardı. 

BTS’nin son albümünün yayımlanmadan önce 4 milyon ön sipariş aldığı açıklanmıştı. Grup bir ilke imza atarak albümün çıkış şarkısını TikTok uygulaması üzerinden 

 

Independent Türkçe, Allkpop, Stylecaster

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU