Johnny Depp’in Karayip Korsanları’na dönmesi için başlatılan kampanya 150 bin imzayı aştı

Amber Heard ve Johnny Depp'in ses kaydının ortaya çıkmasıyla kampanyaya ilgi büyüdü

Depp, ilk olarak 2003 yapımı Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti'nde Kaptan Jack Sparrow'u canlandırmıştı (IMDb)

Johnny Depp hayranları, ünlü aktörün Kaptan Jack Sparrow olarak Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) serisine dönmesi için Disney’i zorluyor.

Depp, yapım aşamasındaki yeni Karayip Korsanları projesinden eski eşi Amber Heard’ın kendisine yönelik suçlamalarının ardından ayrılmıştı. Heard, Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ediyordu.

Ancak çiftin arasında geçen bir diyaloğa ait ses kaydının ortaya çıkmasıyla Heard’ın iddiaları soru işaretleri oluşturmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu ayın başında ortaya çıkan ses kaydında Heard, Depp’e şiddet uyguladığını kabul ediyor.

Bu ses kaydının patlak vermesiyle, Amber Heard’ın Aquaman’in yakında çekilecek devam filminden çıkarılmasını talep eden imza kampanyasına talep artmış ve geçen birkaç ay içinde 45 bine yakın imzaya ulaşan kampanya, ses kaydının patlak vermesiyle 150 bin imzayı geçmişti. İmza sayısı şu sıralar 340 bin civarında.  

Ses kaydı aynı etkiyi bu kez de Johnny Depp için başlatılan bir imza kampanyası üzerinde yaptı.

Disney’in Depp’i yeniden Jack Sparrow olarak işe almasını talep eden kampanya, yaşanan yeni gelişmelerle birlikte 151 bin imzaya ulaştı.

Kampanyaya imza bırakan bir kişi, “Amber onu dövdü ve yalan söyledi. Onu geri getirin” derken, bir başkası şunları yazdı:

Hiçbir kurban, istismarcı muamelesi görmeyi hak etmez. Disney kurbanların karşısında değil, yanında yer alarak dik bir duruş sergilemeli.

Johnny Depp, 2003’teki ilk Karayip Korsanları filmi Siyah İnci’nin Laneti’nden (The Curse of The Black Pearl) bu yana Kaptan Jack Sparrow’u canlandırmıştı.

Oyuncu, 5 kez Jack Sparrow rolüyle beyazperdede yer aldı.

Karayip Korsanları serisinin bu kadar ilgi görmesinin en önemli sebeplerinden biri kuşkusuz Johnny Depp’in bu karakteri canlandırırken gösterdiği performanstı.

Bu sebeple 6. film hazırlığındaki Disney de Depp’in seriye dönmesini isteyebilir.

Independent Türkçe, Small Screen

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU