77 yaşındaki adam kendisini soymak isteyen saldırganı boks hüneriyle savuşturdu

Kamera görüntüsünde yaşlı adamın soygun girişiminde bulunan adama düz yumruklar savurup meydan okuduğu görülüyor

77 yaşındaki "cesur" bir adam, kendisini bankamatikte soymaya çalışan maskeli bir saldırganla başarılı bir şekilde dövüştü.

Video, soygun girişimindeki kişinin 5 Şubat'ta Cardiff'teki bir Sainsbury süpermarketi dışındaki bankamatikten parasını çeken yaşlı adamın aniden yakasına yapıştığını gösteriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa bir mücadeleden sonra yaşlı adam nakit parasını ve banka kartını talep eden saldırganı köşeye sıkıştırıp birkaç yumruk sallamayı başarıyor. Gözü korkan şüphelinin eli boş kalıyor.

Güney Galler Polisi'nden Dedektif Stephen Mayne yaptığı açıklamada "Bu davadaki mağdur büyük cesaret gösterdi ancak sarsıldı. Şüpheliyi tanıyanların bilgi vermesini isteriz" dedi.

Beyaz tenli şüpheli, siyah bir sırt çantası takıyor ayrıca fosforlu bir yelek ve önünde beyaz desen bulunan siyah bir şapka giyiyordu.

Crimestoppers Galler'in yöneticisi Ella Rabaiotti, Twitter'dan yaptığı bilgi talebi duyursunda "Ne cesur bir adam! Umarım iyi durumdadır" diye yazdı.

Güney Galler Polisi'nden bir sözcü de salı günü yaptığı açıklamada, "Dedektifler yaşlı adamı kontrol ediyor, durumu iyi" diyerek şöyle devam etti: "Olaydan sonra şok oldu ve çok sarsıldı ama şükürler olsun daha kötü bir şey gerçekleşmedi."

PA'dan da yararlanılmıştır

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime

Independent Türkçe için çeviren: Keremcan Karabatak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU