Rusya Liberal Demokrat Partisi lideri Jirinovskiy: Aşk yok ama bayramı var

Jirinovskiy'e göre aile içi anlaşmazlığın nedenlerinden biri de eşlerden birinin beslediği ve partnerinin karşı olduğu evcil hayvanlar...

Fotoğraf: Reuters

Sevgililer Günü'nde gençlerle bir araya gelen Rusya Liberal Demokrat Partisi (LDPR) lideri Vladimir Jirinovskiy, aşka inanmadığını söyledi.

Jirinovskiy, “Neden tüm şarkılar aşk üzerine? Çünkü aşk yoktur. İşte bu yüzden herkes bu şarkıları söylüyor. Üzülüyorlar. Bayram. Aşk yok ama bayramı var” dedi.

Jirinovskiy, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gençlerle bir araya geldi

Yeni evli çiftlerin ilk kavgalarının nedenlerine de değinen Jirinovskiy, "Her şey sadece bir ay iyi gittiği için buna 'balayı' adını vermişler. İlk çatışmanın nedeni paradır. Gelirin bir kısmını balayı seyahatine ayırıyorsunuz. İlk çatlak burada başlıyor" ifadelerini kullandı.

Jirinovskiy'e göre aile içi anlaşmazlığın nedenlerinden biri de eşlerden birinin beslediği ve partnerinin karşı olduğu evcil hayvanlar.

Eşler arasındaki sorunlar arasında, kıskançlık ve aile içi şiddeti de gösteren Jirinovskiy, böyle durumlarda hemen boşanma yolunun seçilmesinin doğru olmayacağını, eşlerin bir süre birbirinden ayrı kalmasının faydalı olacağını ifade etti.

Independent Türkçe’nin konuştuğu uzmanlar 14 Şubat ile ilgili olarak, insanların sevgilerini göstermek için kendilerini pahalı hediyeler almak zorunda hissettiklerini söylemişti.

 

Independent Türkçe, Sputnik

DAHA FAZLA HABER OKU