Yeniçağ yazarı: Polisler Sabiha Gökçen’de tamamlanmamış yol yüzünden kanala uçtu

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda dün akşam pisten çıkan uçağa müdahale etmek isteyen özel harekat polislerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Minibüsün yanlışlıkla girdiği yolun trafiğe kapalı olduğu ve hiç bir uyarı işaretinin bulunmadığı iddia edildi

Sabiha Gökçen Havalima’nıda 3 kişinin ölümü ve 179 kişinin yaralandığı kaza sırasında olay yerine gitmek üzere hareket eden özel harekat polislerini taşıyan minibüs de kaza yaptı. Kazada 5 kişi yaralandı. Yeniçağ gazetesi yazarı Batuhan Çolak Twitter hesabında polislerin geçirdiği trafik kazası ile ilgili bir video paylaştı.

Çolak paylaşımında, “Sabiha Gökçen'deki kaza sonrası son sürat olay yerine intikal eden özel harekat polislerimiz tahmin edemeyecekleri bir engelle karşılaşıyorlar. Tamamlanmamış yol yüzünden kanala uçuyorlar. Konuşmalara dikkat. 2'si ağır 5 polisimiz yaralı. Akıl alacak gibi değil” ifadelerini kullandı.

 

 

"Yolun bitiminde hiçbir uyarı yok"

Kaza yerinde çekildiği anlaşılan videoda ise konuşan bir kişi kazanın nasıl meydana şu sözlerle anlattı:

Transitin olduğu yerden özel harekatın transit aracı kesik yoldan geliyor. Yolun bitiminde hiçbir uyarı falan yoktur. Buradan düşüyor kanala, kanalın arasından, beton kanal üzerinden yan yatıp şu anda ilerdeki arkadaşları bulunduğu yerin sol tarafına çukura düşüyor.

Videoda ‘hiçbir uyarı işaretinin bulunmadığı trafiğe kapalı yola girerek kanala devrildiği’ iddia edilen minibüsten yaralıların çıkartılış anları da yer aldı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU