İstanbul Valisi Yerlikaya’dan çekicinin kaldırdığı araçtan düşen 85 yaşındaki kadına hastanede ziyaret

Yerlikaya ziyaret ettiği Leyla Çetinkal’a üzüntülerini iletti

Bir aracın çekici ile alınması esnasında yaşlı bir kadın, araçtan düşürüldü ve yaralandı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen 85 yaşındaki Leyla Çetinkal, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Olayın ardından İstanbul Valiliği, çekici operatörü ile bir trafik polisi hakkında soruşturma açtı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Aracın, çekici ile alınması esnasında meydan gelen ve hepimizi derinden üzen kaza ile ilgili, çekici operatörü ve trafik polisi hakkında soruşturma açılmış ve müfettiş talep edilmiştir” denildi.

Vali’den ziyaret

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaralanan kadını bugün hastanede ziyaret etti.

Twitter’dan ziyarete dair açıklama yapan Yerlikaya, “Leyla Annemizi hastanede ziyaret ettim. Yaşanan kazadan dolayı üzüntülerimizi ilettim. Allah şifalar versin” dedi.

Valilik: Yerlikaya süreci bizzat takip etmektedir

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Acıbadem Caddesi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi otobüs durağında yol kenarında park edilmiş aracın çekilmesi esnasında üzücü bir hadisenin yaşandığı” kaydedilmişti.

“Araç çekme işlemi esnasındaki kaza tüm yönleri ile soruşturulacaktır” denilen açıklamada, “İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bu süreci bizzat takip etmektedir” ifadesi kullanılmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU