Henry Cavill’in The Witcher kostümünden evinde bile ayrılmadığı ortaya çıktı

The Witcher 20 Aralık 2019’da Netflix’te yayımlandı

Ünlü aktör Henry Cavill, başrolünü oynadığı The Witcher’daki kostümünü evine götürdüğünü söyledi.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin imzasını taşıyan fantastik bir roman ve kısa öyküler serisi olan The Witcher’ın 2007'de video oyunu uyarlaması da yapılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Game of Thrones’tan kalan boşluğu doldurmayı hedefleyen dizi 20 Aralık 2019’da Netflix’te yayımlandı.

Video oyunlarından uyarlanan projelerin genellikle hayal kırıklığı yaratmasına rağmen The Witcher’dan beklenti büyüktü. Dizi 8 bölümlük ilk sezonuyla beklentileri karşılamış görünüyor. Kuşkusuz bu başarıda başrol oyuncusu Henry Cavill’in payı büyük. Özellikle de aktörün kendisinin de bir Witcher hayranı olduğunu düşünürsek.

Cinema Blend'de yer alan habere göre Superman rolüyle tanınan oyuncu, yapımın öyle büyük bir hayranı ki canlandırdığı başkarakter Geralt’ın kostümünü evine de götürüyor.

Cavill belki arka bahçesinde Geralt kostümüyle dolanıp komşularını şaşırtmıyor ama durumu şu sözlerle açıklıyor:

Eve götürdüm... Kostümü giymek o kadar kolay değil. Saç ve makyaj her gün iki saat sürüyor. Yani kostüm evde öylece oturup havalı duruyor.

The Witcher’ın yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich de daha önce NME’ye yaptığı açıklamada Cavill’ı kameralar çalışmıyorken de Geralt kostümü içinde görmenin mümkün olduğunu söylemişti. Hissrich şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu onun için sadece bir rol değil. Mesela zırhının yıllardır giyiliyor gibi görünmesini istiyordu. Zırhının içinde kahvaltısını yapıyor, uyuyordu. Biz ‘Bu arada bunu yapmak zorunda değilsin’ diyorduk ama o karakterini somutlaştırmaya yatırım yapıyordu.

8 bölümlük dizide Henry Cavill, The Continent (Kıta) olarak bilinen bir dünyada canavarları avlayan ana karakter Rivialı Geralt'ı canlandırıyor.

Fantastik dizide Rivialı Geralt boyutlar arası şeytanlarla savaşmak için güçlü bir büyücü ve genç bir prensesle birlikte çalışıyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU