Ümraniyespor da karanlıkta sevindi

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Kadıköy’de Ümraniyespor’u konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmayı 1-0 kaybederek kupaya veda etti. Maç sonu Ümraniyesporlu futbolcular ve taraftarlar sevinirken stadyumun ışıkları kapatıldı

Ümraniyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi eleyerek çeyrek finale yükseldi Fotoğraf: AA

Türkiye Kupası son 16 turu Fenerbahçe ile Ümraniyespor’u karşı karşıya getirdi. İlk karşılaşma geçtiğimiz hafta Ümraniyespor’un sahasında oynanmış ve Ümraniyespor, Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etmişti. Dün akşam oynanan rövanş maçında Fenerbahçe rakibine yine aynı skorla yenilerek kupaya veda etti.

Fenerbahçe 8. kez alt lig takımına elendi

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Ümraniyespor’a elenmesinin ardından 8. kez Süper Lig’in alt kategorilerinde mücadele eden takımlara elenmiş oldu.

Fenerbahçe daha önce 1966-67 sezonunda Samsunspor’a, 1979-80 sezonunda Lüleburgazspor’a, 1980-81 sezonunda Ankaragücü’ne, 1991-92 sezonunda Kocaelispor’a, 1999-2000 sezonunda Pendikspor’a, 2002-03 sezonunda Konyaspor’a, 2013-14 sezonunda Fethiyespor’a yenilerek kupadan elendi.

 

 

“Seneye görüşürüz Fenerbahçe” tezahüratı ışıkları kapattırdı

Maçın son anlarında gelen golden sonra Ümraniyespor taraftarlarının “seneye görüşürüz Fenerbahçe” tezahüratları ışıkların kapatılmasına neden oldu.

Maçın bitiş düdüğüyle Türkiye Kupası’nda çeyrek finale çıkan Ümraniyesporlu futbolcular tribünlere koştu. Sevinç gösterilerinin yapıldığı sırada Fenerbahçe Stadı’nın ışıklarının kapatılması gecenin en çok konuşulan konuları arasına girdi.

 

 

Galatasaray’da şampiyonluk kupasını karanlıkta almıştı

Süper Lig’de 2011-12 sezonunda Fenerbahçe, Şampiyonluk gurubunun son maçında Kadıköy’de Galatasaray’ı konuk etti. Şampiyonluk için Galatasaray’a bir puan, Fenerbahçe’ye ise galibiyet gerekiyordu. Karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı ve Galatasaray, Fenerbahçe stadında şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.

Maçın bitiş düdüğüyle beraber şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray büyük sevinç yaşamış, bunun üzerine stadın ışıkları kapatılmıştı. Bu olay büyük tartışmalara sebep oldu ve dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın araya girmesiyle Galatasaray şampiyonluk kupasını karanlıkta almak zorunda kalmıştı.

DAHA FAZLA HABER OKU