Marvel patronu en güçlü Avengers üyesinin kim olduğunu açıkladı

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Scarlet Witch’in şu anda Marvel Sinematik Evreni’ndeki en güçlü süper kahraman olduğunu söyledi

Avengers: Endgame'de Marvel Sinematik Evreni'nin tüm süper kahramanları Thanos'a karşı mücadele vermişti (Marvel / Disney)

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Marvel Sinematik Evreni’ndeki tüm süper kahramanlar içinde en güçlü olanı açıkladı.

Comic Book’ta yer alan habere göre New York Film Academy’de gerçekleştirdiği bir soru cevap etkinliğinde Feige, Wanda Maximoff diye de bilinen Scarlet Witch’in Marvel Sinematik Evreni’ndeki en güçlü süper kahraman olduğunu belirtti.

scarlet witch - imdb.jpg
Hayranlar Scarlet Witch'in gücünü WandaVision dizisinde keşfedecek (Marvel / Disney)

 

Avengers: Endgame’in Scarlet Witch’in ne kadar güçlü olduğunu gösterdiğini söyleyen Feige, “Endgame’e bakarsanız Wanda Maximoff, Thanos’u öldürecekti” dedi. Feige’e göre Thanos ordusunu devreye sokmasaydı Scarlet Witch bunu başaracaktı.

Elizabeth Olsen’ın hayat verdiği Scarlet Witch’in güçleri Marvel Sinematik Evreni’nde sürekli gelişiyor ve Scarlet Witch’in bir mücadele anında büyük bir etki yaratabileceği biliniyor. Scarlet Witch’in güçlerinin sınırını, Disney+’ta 2021’de yayımlanacak kendi solo dizisi WandaVision’da ayrıntılı bir şekilde öğreneceğimiz kesin.

Kevin Feige geçen ay yaptığı açıklamada dizide Wanda’nın hikayesini daha fazla anlatma ve neler yapabileceğini görme fırsatı yakalanacağını söylemişti. Feige ağustosta yaptığı bir açıklamada da “Eğer Thanos ordusunu çağırmasıydı Scarlet Witch’in onu alt edeceğini iddia ediyorum. Olay bitmişti” demişti.

Karaktere hayat veren oyuncu Elizabeth Olsen da geçen ay diziye ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu diziyle neden Scarlet Witch diye bilindiğini ve Wanda yerine nasıl Scarlet Witch olduğunu keşfedeceğiz. Filmlerimizde ondan hep Wanda diye bahsettik. Bu yüzden bu heyecan verici bir fırsat olacak.

Wanda Maximoff, Marvel Sinematik Evreni’ne Yenilmezler: Ultron Çağı’nda (Avengers: Age of Ulton) dahil olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Maximoff, aktör Aaron Taylor-Johnson’ın canlandırdığı ve filmin sonunda hayatını kaybeden Pietro Maximoff/Quicksilver’ın kız kardeşi.

Yenilmezler: Ultron Çağı’ndan sonra Avengers üyesi olan Wanda Maximoff’u Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War), Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ve Avengers: Endgame’de gördük.

Maximoff’un, Benedict Cumberbatch’li Doctor Strange devam filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ta da yer alacağı belirtilmişti.

   

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU