Perinçek ve Sancak, Vatan Partisi'nin yeni yıl eğlencesinde birlikte türkü söyledi

Doğu Perinçek, Sabahtan Bizim Pınara adlı türküyü söylerken, Ethem Sancak ise, Sallana Sallana Neçe ser ave adlı Kürtçe bir parçayı seslendirdi

Kolaj: Independent Türkçe

Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası'nı alan şirketin sahibi iş insanı Ethem Sancak, Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği yeni yıl eğlencesine katıldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Geçmişte siyasette birlikte hareket eden ancak sonra yolları ayrılan Ethem Sancak ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yeni yıl eğlencesinde birlikte türkü söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Sabahtan Bizim Pınara adlı türküyü söylerken, BMC'nin sahibi Ethem Sancak ise, Sallana Sallana Neçe ser ave adlı Kürtçe bir parçayı seslendirdi.

Sancak ve Perinçek'in türkü söylediği anların görüntülerini ise, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan paylaştı.

Türkkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ethem Sancak ve Doğu Perinçek'ten türkü ziyafeti" ifadelerini kullandı.

Eğlencede konuşma yapan Perinçek, yeni yılda doğacak çocuklara isim önerisinde de bulundu.

Perinçek, şunları söyledi:

2020'lere ben çelikleşme yılı adını veriyorum. 2020'lerde doğacak çocuklarınıza erkekse Çelik, kız ise İpek adını koyun. Modern İpek Yolu yaratacağımız yıllara giriyoruz.
 


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU