Tom Hiddleston, Loki rolünü bırakıyor mu?

Aktörün Marvel Sinematik Evreni’nden ayrılabileceği iddia edildi

Marvel Sinematik Evreni’nin önemli karakterlerinden Loki’yi önümüzdeki yıllarda büyük bir değişim bekliyor olabilir.

2021 itibarıyla Tom Hiddleston, Marvel Sinematik Evreni’ndeki Loki rolüyle 10. yılını kutlayacak. Aynı yıl Loki, Disney+’ta kendi solo dizisine kavuşmuş olacak.    

Ancak We Got This Covered’da yer alan habere göre bu, Tom Hiddleston’ın Loki’yi canlandırdığı son proje olabilir. Haberde 2021’de vizyona girmesi planlanan Thor: Love and Thunder’da Hiddleston’ın kadro dışı kalabileceği ve beyazperdede yeni bir Loki görebileceğimiz belirtiliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Web sitesinin Marvel’a yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre Hiddleston’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki zamanı dolmuş olabilir.

Haberde Loki dizisinde Loki’nin çocuk halini göreceğimiz ve çocuk Loki’nin Thor: Love and Thunder’da da karşımıza çıkacağı ifade ediliyor.

Buna göre yönetmenliğini Taika Waititi’nin üstlendiği Thor: Love and Thunder’da da Loki’yi çocuk haliyle izleyeceğiz. Hiddleston’ı da filmde göreceğiz ama bu ancak Loki kendini çocuk haline dönüştürene kadar sürecek. Habere göre aktör bundan sonra Marvel Sinematik Evreni’nden ayrılmış olacak.

Tabii ki bu Hiddleston’ın Marvel Sinematik Evreni’ni temelli terk ettiği anlamına gelmez. Aktör ihtiyaç halinde her zaman Marvel Sinematik Evreni’nde yeniden yer alabilir çünkü Loki istediği zaman yetişkin haline dönüşebilir.

Ancak habere göre Marvel yöneticileri ve Hiddleston’ındaki genel kanı, aktörün kariyerine devam etmeye hazır olduğu yönünde.

Chris Hemsworth ve Natalie Portman'lı Thor: Love and Thunder'ın 29 Ekim 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU