Adana’da sel; eğitime ara verildi, sele kapılan araçta kaybolan 2 kişi bulundu

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli, engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin de 1 gün izinli sayılacağı açıklandı

Fotoğraf: AA

Adana'nın 5 ilçesindeki okullarda sağanak nedeniyle eğitime ara verildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli, engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin de yarın 1 gün izinli sayılacağı açıklandı. 

Adana Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Meteoroloji tarafından ilimiz genelinde 23 Aralık'tan itibaren süren olumsuz hava koşulu ve yağışın etkisinin devam edeceği bildirildiğinden, 4 merkez ilçemizde (Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam) 25 Aralık çarşamba günü eğitim- öğretime 1 gün süreyle ara verilmiş olup, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli, engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel aynı tarihte izinli sayılacaktır" ifadeleri kullanıldı. 

Ekran Resmi 2019-12-24 20.09.18.png


Tufanbeyli’de de eğitime ara

Kaymakam Ömer Sevgili, yaptığı yazılı açıklamada, meteorolojiden ilçedeki elverişsiz hava koşulları ile yağışların artacağı yönünde bilgi verildiğini belirtti.

Sevgili, şunları kaydetti:

Değerli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması ve mağduriyet yaşamamaları için tedbir almak amacıyla ilçemizde eğitim ve öğretime 25 Aralık Çarşamba günü bir gün süreyle ara verilmiştir.

Kayıp 2 kişi bulundu

Adana'nın Kürkçüler Mahallesi girişinde sel sularına kapılan bir araçta bulunan 2 kişi kayboldu. 

Ekran Resmi 2019-12-24 20.08.53.png

Polis ve AFAD ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar sonrasında kayıp 2 kişi bulundu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU