James Cameron: Devam filmlerinden önce Avatar yeniden vizyona girebilir

Bu yıl Avengers: Endgame gelene kadar Avatar tüm zamanların en yüksek gişe hasılatı getiren filmiydi

James Cameron, Avatar'ın yakında gelecek devam filmlerinden önce muhtemelen tekrar vizyona gireceğini öne sürdü.

Neredeyse 10 yıl boyunca tüm zamanların en başarılı filmi unvanını taşımasına rağmen popüler kültür hafızasından büyük ölçüde silinmiş olan 2009 yapımı film, izleyicilere karakterlerini ve hikayeyi hatırlatmak için sinemalara dönecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avatar'ın yapımcısı Jon Landau, rekorunun bu yaz Avengers: Endgame tarafından kırılmasından sonra Avatar'ın bir kez daha tüm zamanların en başarılı filmi haline gelebilmesi için yeniden vizyona gireceğine dair spekülasyonları reddetti.

Landau, “Eğer (yeniden vizyona girmek) devam filmlerinin çıkışına hizmet edebilirse, o zaman harika. Odak noktamız devam filmleri. Bu geriye bakmakla ya da başkasını geçmeye çalışmakla ilgili değil" dedi.

Ancak Cameron, Landau'nun ifadesinin aksine Avatar'ın gişe rekorunu geri alma şansını "kesin" saydı.

Cameron, "Ama bırakalım Endgame başarısının tadını çıkarsın ve insanların sinemaya gitmesini kutlayalım. Doğru olanı yaptıktan sonra rahatsız edici olarak algılanmak istemem. Ama bizi yüzde 25'le devirdiler. Bu hesabı bu sabah araba sürerken kafamdan yaptım. Bence muhasebeciler buna yuvarlama hatası diyor" diye konuştu.

Bu hafta Cameron, Avatar'ın yıldızı Sam Worthington'ın ilk filmi çekerken karaktere çok girdiğini, öyle ki ok ve yayla neredeyse setteki bir fino köpeğini vuracağını açıkladı.

Avatar 2, 17 Aralık 2021'de; Avatar 3'se 22 Aralık 2023'te vizyona girecek. 2025 ve 2027 için planlanan diğer iki devam filminin çekimleriyse Avatar 2 ve 3 post-prodüksiyonu bittikten sonra başlayacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU