Robert Pattinson: Batman bir süper kahraman değil

Pattinson’ın başrolünde yer alacağı The Batman, Haziran 2021’de vizyona girecek

Yeni Batman'in Pattinson olacağı haberi DC hayranlarını şaşırtmıştı (IMDb)

Robert Pattinson, Batman’i bir süper kahraman olarak görmediğini söyledi.

Alacakaranlık’la (Twilight) dünya çapında şöhrete kavuşan Pattinson 2021’de vizyona girecek The Batman’de Bruce Wayne’i canlandıracak.

Superman, Wonder Woman ve The Flash’ın aksine Batman’in DC Comics’in en karanlık kahramanlarından biri olduğuna şüphe yok.  

Koyu renk bir kostüm giyiyor, gölgeler içinde hareket ediyor, düşmanlarıyla savaşırken çok daha acımasız bir yaklaşım izliyor ve Adalet Birliği’ndeki (Justice League) dostlarıyla arası sık sık bozuluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tüm bu sebeplerle Batman geleneksel süper kahraman kalıplarına uymuyor.

ScreenRant'ta yer alan habere göre Today’e konuşan Pattinson, Batman’in süper kahraman sayılamayacağına dair daha sıradışı bir neden ortaya koydu.

Bir çizgi roman süper kahramanını canlandırmanın nasıl bir his olduğunun sorulması üzerine Pattinson, “(Batman) süper kahraman sayılmaz. Süper kahraman olmak için sihirli güçleriniz olması gerekir” dedi.

Batman’ın sihirli güçleri olmadığı için süper kahraman sayılamayacağı iddiası tartışmaya açık bir konu.

Ne de olsa Iran Man ve Green Arrow süper insan yeteneklerine sahip değil ve en büyük dayanakları teknoloji. Yine de Kaptan Amerika ve Superman kadar süper kahraman sayılıyorlar.

Süper kahramandaki “süper” kelimesi her zaman süper güç anlamına gelmiyor.

The Batman’de Zoe Kravitz de Catwoman’a hayat verecek. Kravitz’in yanında Jeffrey Wright “James Gordon”, Paul Dano “The Riddler”, Andy Serkis "Alfred Pennyworth" karakterleriyle projeye dahil oldu. Colin Farrell'ın ise Penguen'e hayat vereceği konuşuluyor.

Yönetmenliğini Matt Reeves’in üstleneceği The Batman’in Haziran 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

 

Screen Rant'ten derleyen Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU