Black Widow fragmanı: Avengers: Sonsuzluk Savaşı'yla ilgili detay dikkatli hayranların gözünden kaçmadı

Black Widow Türkiye'de 1 Kasım 2020'de vizyona girecek

Marvel hayranları, Black Widow'un ilk fragmanında Avengers: Sonsuzluk Savaşı'na dair gözden kolayca kaçabilecek bir detay fark etti.

Scarlet Johansson, ilk (Black Widow - ed.n.) solo filminin fragmanında Rus ajan Natasha Romanoff rolüyle dönerken, "kız kardeşi" Yelena Belova'yı ise Florence Pugh canlandırıyor.

Filmde ayrıca Melina Vostokoff rolüyle Rachel Weisz ve Red Guardian rolüyle Stranger Things'ten David Harbour da yer alıyor.

Fragmandaki bir karede 4 kişi bir yemek masasına oturmuş görülüyor. Ve dikkatli hayranlar buradaki ufak bir göndermeyi hemen fark etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gönderme, Pugh'ın canlandırdığı karakterin giydiği kostümle ilgili. Tecrübeli Marvel hayranları Pugh'ın, Black Widow'un Sonsuzluk Savaşı'nda giydiği aynı yeleği giydiğini fark etti.

Filmin Sonsuzluk Savaşı'ndaki olayların öncesinde geçtiği düşünülürse, maskeli kötü adam Taskmaster'a karşı savaşmak için kardeşiyle el ele verecek Yelena açısından bu pek iyi bir haber sayılmaz.

Yine de bu ayrıntı Marvel hayranlarını heyecanlandırdı ve belki biraz da endişelendirdi. Bir hayran filmde “önemli birinin” ölüp ölmediğini merak etti.

Black Widow 1 Mayıs 2020'de gösterime girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU