#10YearChallenge akımına siyasetçiler de ses verdi

10 yıl önce ve şimdiki fotoğrafları yan yana koyup paylaşma akımına siyasetçiler de katıldı. AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaştı, İran Dışişleri Bakanı Zarif ise ABD'ye mesaj gönderdi

Sosyal medyadaki 10 yıllık değişim akımına (#10YearChallenge) siyasetçiler de dahil oldu

İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif #10yearchallenge için Twitter hesabından bir kolaj paylaştı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın, 2009 ve 2019'daki açıklamaları yan yana getiren Zarif Amerikan politikalarını ti'ye aldı. Bolton'ın İran'a yönelik saldırı girişimleri ile alay eden Zarif, paylaşımına "Aynı zırva. Aynı zorba. Aynı hezeyan" ifadelerini ekledi.

 

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu

Binyamin Netanyahu da Twitter'daki paylaşımıyla 10 yıllık değişim akımına dahil oldu. Netanyahu, Filistin'in tel örgülerle çevrilmiş duvar fotoğrafını paylaştı. İsrail'in "Güvenlik Bariyeri", Filistin'in ise "Utanç Duvarı" olarak adlandırdığı duvar fotoğrafına tepki yağdı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Parti, Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafıyla yapılan paylaşımla #10YearChallenge akımına katıldı.
 

 

MHP lideri Devlet Bahçeli

10 yıllık değişim akımına, MHP lideri Devlet Bahçeli de Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker'in paylaştığı fotoğrafla katılmış oldu.

 

CHP milletvekili Muharrem İnce

CHP milletvekili Muharrem İnce 10 yıllık değişim yerine 8 aylık değişim içeren fotoğraf paylaşarak bu akıma dahil oldu.

DAHA FAZLA HABER OKU