İstanbul'un kalbi Blues ile atacak

Aralarında Erkan Oğur, Akın Eldes ve Batu Mutlugil gibi isimlerin yer aldığı Türkiye'nin önde gelen gitaristleri 23 Ocak'ta konser verecek

Müzisyenler "Blues Gitaristleri Gecesi" etkinliğinin dokuzuncusu için 23 Ocak'ta bir araya gelecek

Büyük ilgi gören "Blues Gitaristleri Gecesi" etkinliğinin dokuzuncusu, 23 Ocak Çarşamba akşamı 21:00'de Beşiktaş'taki Dorock XL adlı mekanda gerçekleştirilecek.


Hangi müzisyenler yer alacak?

Gecede Erkan Oğur, Akın Eldes, Batu Mutlugil, Berk Arıhan, Cem Çatık, Deniz Tuzcuoğlu, Efe Ekşioğlu, Emre Karabulut, Eray Arbak, Ergin Kandemir, Göksenin Tuncalı, Gür Akad, Gürkan Özbek, Ozan Yuvarlak, Özgür Hazar, Tanju Eren, Tuncer Tunceli, Uncle James ve Volkan Başaran sahne alacak. Bu isimlere, Cevdet Berkay Yavuz, Meriç Memikoğlu, Ömer Alpaslan Karaçalı, Özkan Kaya, Soner Doğanca ve Vefa Karatay da eşlik edecek. Gecede "Hadi Blues Dansçıları" adlı ekip de sahneye çıkacak.

Durmuş: Unutulmaz bir müzik şöleni olacak

Konseri ilk olarak 2014 yılının haziran ayında düzenleyen ve o yıldan itibaren her yıl farklı bir heyecanla bu geceye hazırlandıklarını belirten gitarist ve solist Alper Durmuş, şu sözleri söyledi:

"Türkiye'nin en ünlü Blues gitaristlerinin aynı sahneyi paylaşacağı etkinliği, Blues müzik severlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Unutulmaz bir müzik şöleni olması için çalışıyoruz. 23 Ocak akşamı İstanbul'un kalbi Blues ile atacak. Blues sevenlerle hep birlikte olmayı diliyoruz. Şarkıların nasıl çalınacağı sahnedeki ruhta birleşip ortaya çıkıyor. Bir çok müzisyen bu şarkıları kişisel çalışmalarında çok kez icra etmiş olduğundan, bu kısımda işler biraz daha uyumla çözüme ulaşıyor. Amacımız ülkenin bir çok noktasında Blues çalabilmek." 


Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen "Blues Gitaristleri Gecesi" etkinliklerinde Blues severler keyifli vakit geçirmişti.
 

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU