Jose Morinho’ya benzetilen antrenör Mehzer Tekçi, Diyarbakırlıların ilgi odağı oldu

40 Yaş Üstü Diyarbakır Master Futbol Ligi B Grubu'ndaki Seyrantepespor'un teknik direktörü Mehzer Tekçi, maçlara şalvar, topuklu ayakkabı ve kasketiyle çıkıyor. Diyarbakırlılar Tekçi’yi, Portekizli teknik adam Jose Morinho’ya benzetiyor

Bir maç esnasında oyuncularına kızıp kasketini yere atıp çimleri tekmeleyen teknik direktör Mehzer Tekçi'nin görüntülerinin sosyal meydada yer alması üzerine kızgın mizacıyla bilinen teknik direktör Jose Morinho'ya benzetilince kentin ana gündemlerinden biri haline geldi.

48 yaşındaki Tekçi, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bağlı 40 Yaş Üstü Diyarbakır Master Futbol Ligi B Grubu'nda yer alan Seyrantespor Kulübü'nde antrenörlük yapıyor.

Maçlara spor kıyafetler yerine elinde tespih, bölgenin yöresel kıyafeti şalvar, yelek, kasket ve ceketle çıkan Mehzer Tekçi, aynı zamanda bir sitede kapıcılık yapıyor.
 

MEHZER TEKÇİ2.JPG
Mezher Tekçi / Fotoğraf: Veysi Polat - Independent Türkçe


Geçen hafta Mezopotamyaspor'a 5-0 yenilen takımına maç esnasında sinirlenince çileden çıkan Tekçi'nin kasketini yere vurup çimleri tekmeleyen görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca kentin ana gündemi haline geldi.

Tottenham'ın yeni hocası Morinho'ya benzetildi

Takımının şu anda 7'nci sırada olduğunu ve son maçta 5-0 yenilince kızgınlıkla tepki gösterdiğini belirten Tekçi, "Bazen futbolcularla birlikte ben de gole gider gibi koşuyorum. Son maçtaki kızgın halimi videoya çekip beni Jose Morinho'ya benzetmişler. Allah razı olsun" dedi.
 

MEZHER TEKÇİ3.JPG
Fotoğraf: Independent Türkçe


Maçlara yöresel giysileriyle çıkıyor

Hayatında ilk kez antrenörlük yaptığını anlatan Tekçi, maçlara yöresel giysilerle gitmesinin sebebini de Independent Türkçe'ye şöyle anlattı:

Maça bir kez yöresel kıyafetle gidince taraftarlar, yöneticiler, futbolcular, hakemler çok beğendi. Ben de bu beğeni sonrası hep bu giysilerle maçlara çıkmaya başladım.


Tekçi, futbolcularına moral vermek maksadıyla onlarla yakından ilgilendiğini belirterek,"Bazen kenarda futbolcularıma taktikler veriyorum, bazen tiribüne gidip onlara moral olsun diye arbane çalıyorum" şeklinde konuştu.
 

MEHZER TEKÇİ.JPG
Fotoğraf: Independent Türkçe


Diyarbakır 40 Yaş Üstü Futbol Master Ligi B Grubu'nda mücadele eden Seyrantepespor'un toplam kadrosu 20 kişiden oluşuyor. Şu ana kadar oynadıkları 7 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Seyrantepespor'da eski ve lisanslı futbolcular da bulunuyor.

Tekçi, "Hedefimiz ligde ilk dörde kalmak. Ancak son yenilgiyle biraz zora girdi. Önümüzde iki maç daha var. Galip gelip ilk dörde kalmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU