Galatasaray'dan sakat futbolcularla ilgili açıklama: Falcao'nun tedavisi 11 Kasım'a kadar İspanya'da, daha sonra da İstanbul'da devam edecek

Kulüp doktoru Yener İnce, sakat olan futbolcuların durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Radamel Falcao / Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Şener Özbayraklı ve Emre Akbaba'nın sağlık durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yener İnce, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Paris Saint-Germain maçında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalan Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun aşil tendonunda ağrısı olduğunu ve bu ağrıyla oynamasının mümkün olmadığını belirterek, "Tedavisi devam ediyor. Bu ağrıyla efor sarfetmesi mümkün değil. Tedavisinin tüm aşamalarını, Falcao'yu 12 yıldır takip eden İspanyol doktoruyla ortak takip ediyoruz. Spekülatif haberler doğruyu yansıtmıyor. Tedavisi 11 Kasım'a kadar İspanya'da daha sonra da İstanbul'da devam edecek" dedi.

Geçtiğimiz cuma akşamı oynanan Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak yerini Mariano'ya bırakan Şener Özbayraklı'nın 6 ila 8 hafta forma giyemeyeceğini açıklayan İnce, geçtiğimiz sezon sakatlanan Emre Akbaba'nın da ocak ayında takıma katılmasını beklediklerini ifade etti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU