Cerablus’tan sorumlu Gaziantep Vali Yardımcısı, Suriye’deki odasında hayatını kaybetti

Cerablus’tan sorumlu koordinatörlük görevinde bulunan Gaziantep Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller Suriye’deki makam odasında hayatını kaybetti. Öldüğü iki saat sonra anlaşılan İmamgiller’in ölüm nedeninin kalp krizi olduğu tahmin ediliyor

2017 yılından bu yana Gaziantep Vali Yardımcılığı yapan bir yıldır da Fırat Kalkanı Harekatı'nın düzenlendiği Suriye’nin Cerablus ilçesinde koordinatörlük görevi yürüten Ahmet Turgay İmamgiller sabah saatlerinde odasında hayatını kaybetti. 

Ölüm nedeninin kalp krizi olduğu tahmin edilen İmamgiller’in cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Independent Türkçe’nin edindiği bilgilere göre, normal mesaisine başlayan İmamgiller odasına girdikten sonra iki saat boyunca makamından çıkmadı. Durumdan şüphelenen valilik görevlileri İmamgiller’in odasına girince vali yardımcısının cansız bedeniyle karşılaştı.

İmamgiller’in evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. 

1991 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra Şalpazarı, Ovacık, Arapgir ve Fındıklı kaymakamlığı yapan İmamgiller Tokat, Kahramanmaraş ve Kilis’te de vali yardımcılığı görevinde bulunmuştu.
 

DAHA FAZLA HABER OKU