Beyoncé'nin yayımlanmamış şarkıları çalındı

Beyoncé, Cowboy Carter Turnesi kapsamında Atlanta'daydı

(Reuters)

ABD'de polis, Beyoncé'nin yayımlanmamış şarkılarının Atlanta'da koreografının arabasından çalındığını duyurdu.

Single Ladies'le tanınan şarkıcı, country albümü Cowboy Carter'ın tanıtımı için dünya turnesinde. Perşembe gününden bu yana Atlanta'da üç konser veren sanatçının şehirdeki son gösterisi pazartesi akşamıydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Atlanta polisi pazartesi günü basın açıklamasında yetkililerin önceki salı günü bir araba hırsızlığı ihbarına yanıt verdiğini söyledi. Dedektiflere göre bir Jeep Wagoneer'dan iki valiz çalınmış.

ABC News'un polis belgelerine dayandırdığı haberine göre, valizlerde Beyoncé'nin henüz yayımlanmamış şarkıları ve konser planları bulunuyordu.

Bavulların sahibinin Beyoncé'nin koreograflarından biri olduğu iddia edildi. Polis, hırsızlık kurbanlarının koreograf Christopher Grant ve Beyoncé'nin dansçılarından Diandre Blue olduğunu belirledi.

Associated Press'in (AP) haberine göre ikili, polise kiraladıkları Wagoneer'ı bir restoranın önüne bıraktıklarını ve yaklaşık bir saat sonra bagaj camının kırılıp valizlerin çalındığını fark ettiklerini söyledi.

AP'nin polis belgelerine dayandırdığı habere göre çalındığı bildirilen materyaller 5 sabit diskte saklanıyordu.

AP'nin haberine göre iki MacBook dizüstü bilgisayar, Apple kulaklıklar, lüks giysi ve aksesuarların da çalındığı bildirildi.

ABC News'a göre Blue, polise sabit disklerde "filigranlı müzik, bazı yayımlanmamış şarkılar, konser çekim planları ve geçmiş ve gelecekteki şarkı listesinin" bulunduğunu söyledi.

The Independent, Beyoncé'nin temsilcisiyle iletişime geçti.

Polis pazartesi öğleden sonra geç saatlerde hırsızı henüz yakalayamamıştı ancak polis belgelerine göre şüpheliyi bulma adımları atılıyor.

Yetkililer bir dizüstü bilgisayar sinyali aracılığıyla bir yer belirledi ve memurlar bölgeyi araştırmak üzere gönderildi. Polis, bölgede "şüpheli bir şahsın durdurulduğunu" söyledi.

Kameralar da hırsızlığı kayda almayı başardı ve dedektifler "çok silik" iki parmak izi buldu.

Atlanta'daki son gösterisinin ardından Beyoncé turnesini tamamlamak üzere Las Vegas'a gidecek. Sanatçı 25 ve 26 Temmuz'da Allegiant Stadyumu'nda sahneye çıkacak.

Cowboy Carter, Beyoncé'nin tüm türlerdeki Billboard 200 albüm listesinde 8. bir numarası oldu. Sanatçı ayrıca Country Albümleri listesinde 1 numaraya ulaşan ilk siyah kadın olarak tarihe geçti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU