Meşhur suç serisine yeni halka eklenecek mi?

Her iki filmde de rol alan yıldız açıkladı

Başrolleri Benicio Del Toro, Emily Blunt ve Josh Brolin'in paylaştığı Sicario gişede 85 milyon dolar hasılat yapmıştı (Lionsgate Films)

Ünlü oyuncu Josh Brolin, merakla beklenen suç ve aksiyon serisi Sicario'nun üçüncü filmiyle ilgili kafa karıştıran bir açıklama yaptı.

2015'te gösterime giren Sicario'nun senaryosunu Taylor Sheridan kaleme almıştı. 

Üçüncü film 6 yıldır gelmedi

Şimdilerde Dune serisinin başarısıyla adından söz ettiren Denis Villeneuve tarafından yönetilen film, FBI Ajanı Kate Macer'ın ABD-Meksika sınırında kanun dışı faaliyet gösteren bir görev gücüne katılmasını konu alıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Büyük beğeni toplayan ve Oscar adaylıkları elde eden filmin devamı niteliğindeki Sicario 2: Askerin Günü (Sicario: Day of the Soldado) 2018'de gösterime girdi. O zamandan beri üçüncü filmin çekileceği konuşulsa da aradan geçen 6 yılda bu henüz gerçekleşmedi.

Her iki filmde de CIA görevlisi Matt Graver'ı canlandıran Brolin, The Playlist'e verdiği röportajda, Sicario 3'le ilgili yeni bir güncelleme paylaştı. 

56 yaşındaki aktöre göre film "yaklaşıyor" ancak her iki yapımın da senaryosunu kaleme alan Taylor Sheridan'ın projeye katılımı belirsizliğini koruyor.

"İzin vermeyeceğiz"

"Yaklaşıyoruz" diyen Brolin, sözlerine şöyle devam etti:

Filmin çekilmesine çok odaklanmış durumdalar ama biz bu kadar para harcamak isteyecek kadar ilginç bir hikaye ortaya çıkana kadar bunun olmasına izin vermeyeceğiz.

Görevimiz Tehlike (Mission Impossible) serisinin son üç filminin yönetmeni Chris McQuarrie'nin projeden ayrıldığını anlatan aktör ekledi:

Taylor Sheridan'ı da bilmiyorum. Onu çok iyi tanıyorum ama filmde olup olmadığını bilmiyorum.


Independent Türkçe, The Playlist, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU