Eski genel müdür yardımcısı Mermutlu, İSKİ’nin yeni genel müdürü oldu

İSKİ genel müdürlüğüne Çevre Mühendisi Raif Mermutlu atandı. 1994’de İSKİ’de görev alan Mermutlu, 2010 yılında genel müdür yardımcılığı görevini yürütürken kendi isteğiyle emekli olmuştu

Fotoğraf: İSKİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) bağlı kuruluşlarından İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü’ne, kurumdan 2010 yılında emekli olan eski Genel Müdür Yardımcısı Çevre Mühendisi Raif Mermutlu atandı.

Atama kararı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 9 Eylül’de imzalandı

Kendi isteği ile emekli olmuştu

1961 Elazığ doğumlu olan Raif Mermutlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği'nden mezun oldu. Kariyerine 1983 yılında İller Bankası Genel Müdürlüğü’nde mühendis olarak başlayan Mermutlu, Türkiye genelinde birçok ilin içme suyu arıtma projelerinde görev aldı.

1994 yılında İstanbul su probleminin çözümü için İstanbul’a davet edilen Mermutlu, İSKİ Genel Müdürlüğü’nde göreve başladı.

İSKİ’de Asya Yakası Su İnşaat Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Daire Başkanlığı, Su Arıtma Daire Başkanlığı ve genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulunan Raif Mermutlu, 2010 yılında kendi isteği ile emekli oldu.

Mermutlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU