Sandra Bullock'ın komedisi, Netflix listesinde sürpriz bir sıçramayla zirveye oturdu

The Kitchen ve Kevin Hart'ın filmi Uçuk Bir İş'i geride bırakan romantik komedi, birinci sıraya yerleşti

Vahşi doğada giyinip kuşanmışlar: Sandra Bullock ve Channing Tatum, Kayıp Şehir'de (Kimberley French)

Sandra Bullock ve Channing Tatum'un başrollerini paylaştığı 2022 yapımı komedi filmi Kayıp Şehir (The Lost City), Netflix'in Birleşik Krallık film listesinde zirveye yükseldi.

Filmde Bullock, muazzam bir arkeolojik keşfin peşindeki kötü niyetli bir milyarder (Daniel Radcliffe) tarafından kaçırılan yazar Loretta Page'i canlandırıyor. Öte yandan Tatum da Sage'in kitaplarının uyarlamalarında rol alan budala bir aktörü canlandırıyor.

Aralarında Kevin Hart'ın soygun gerilim filmi Uçuk Bir İş (Lift) ve Daniel Kaluuya'nın bilimkurgu draması The Kitchen'ın da yer aldığı, geniş çapta tanıtılan bir dizi Netflix orijinal yapımını sollayan film, yayın platformunun sıralamasında bir numaraya yerleşti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tatum'un Bullock'ın karakterini kurtarması için tuttuğu bir yükleniciyi canlandıran Brad Pitt de Kayıp Şehir'de izleyicinin karşısına çıkıyor.

İzleyiciler filmle ilgili tepkilerini sosyal medyada paylaşırken, bazıları romantik komediyi "kıymeti bilinmemiş" bir cevher diyerek övgüyle duyurdu.

Bir kişi "Channing Tatum'un oynadığı komedi benim en sevdiğim türlerden biri" diye yazdı.

The Lost City'den [Liseli Polisler (21 Jump Street)]'e kadar çok komik biri! Helal olsun adamım. @channingtatum Ayrıca bana göre #thelostcity kıymeti hiç bilinmemiş bir film; Sandy&Channing&Brad? Daha ikonik bir üçlü söyleyin...

Başka biri de "Bugün Netflix'te Kayıp Şehir'i izledim. Komik ve iyi bir filmdi... Devam filminin çekilmesi çok isterim" diye yazdı.
 

Channing Tatum
Channing Tatum, Kayıp Şehir'de (Kimberley French)


Bir diğer kişi de şöyle yazdı:

Eğlenceli bir saçmalık istiyorsanız Netflix'teki Kayıp Şehir'i izleyin; eğlenceli bir film. 10 dakikasını izledim ve beğendim.

The Independent'ın eleştirmeni Clarisse Loughrey, 2022'de film hakkında yazdığı üç yıldızlı eleştiride şöyle demişti:

İster Liseli Polisler ister Striptiz Kulübü (Magic Mike) olsun; Tatum tüm kariyerini, bu tür bir himbo (çekici ama zeki olmayan erkek -çn.) karakteri mükemmelleştirmeye harcadı. Ve nihayet Kayıp Şehir'de ideal zıttıyla eşleşti: Sandra Bullock; hayatını bir türlü düzene sokamamış gibi duran çok zeki kadınları oynaması için aradığınız bu oyuncu, bu karakteri patronluk taslayan birinden ziyade ilişki kurulabilir bir şekilde canlandırıyor.

Adam ve Aaron Nee kardeşlerin yönettiği film, Robert Zemeckis'in romantik komedi macera filmi Amazon'da Fırtına'nın (Romancing the Stone) 21. yüzyıldaki kopyası gibi sunulsa da aslında A sınıfı başrol oyuncularını, gemiye yapışmış bir midye gibi kendine çeken bir proje.

Bu hafta sonu Kolombiyalı uyuşturucu baronu Griselda Blanco'nun hayatını konu alan yeni Netflix mini dizisi Griselda da gösterime girdi.

Gösterime girdiği ilk birkaç gün içinde bu suç draması, eleştirileri derleyen internet sitesi Rotten Tomatoes'da yıldız Sofia Vergara açısından yeni bir rekor kırdı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU