Julia Roberts kullandığı en ağır uyuşturucuyu açıkladı

Aktris, "Güzeldi. Evet, yalan söylemeyeceğim. Çocuklar, bunu evde denemeyin" diye şakacı bir şekilde itiraf etti

(AP)

Julia Roberts gençken "ağır bir uyuşturucu" denediğini itiraf etti.

56 yaşındaki aktris, Watch What Happens Live'da Andy Cohen'la oynadığı "Plead the Fifth" oyunu sırasında ağzındaki baklayı çıkardı. 7 Aralık'ta yayımlanan bölümde Roberts denediği uyuşturucu maddeler hakkında konuştu.

Sunucu, "Julia Roberts, şimdiye kadar denediğin en ağır uyuşturucu ne?" diye sordu.

Roberts, Cohen'a "Mantar" dedi. Aşk Engel Tanımaz'ın (Notting Hill) yıldızı uyuşturucudan keyif alıp almadığıyla ilgili şunları söyledi:

Güzeldi. Evet, yalan söylemeyeceğim. Çocuklar, bunu evde denemeyin.

Özel Bir Kadın'ın (Pretty Woman) yıldızı uyuşturucu kullandığı yönündeki spekülasyonlarla kariyerinin bir bölümü boyunca uğraşmak zorunda kaldı. Roberts daha önce bu suçlamaları reddetmişti.

1991'de Entertainment Weekly'ye konuşan ekranların sevilen yüzü, insanların neden madde bağımlılığı sorunu olduğunu düşündükleriyle ilgili tahminde bulunmuştu.

Roberts, "Tahminen bu sadece çok zayıf olduğum için başladı. Ve bu çok saçma, bilirsiniz. Uyuşturucu kullanan birinin nasıl hareket edeceğini bilmiyorum" diye açıkladı.

Uyuşturucu kullanmıyorum (hiç de kullanmadım) ve sanırım Hollywood'da genç bir aktör olup da uyuşturucu sıkıntısı yaşamamak sıkıcı bir şey. O zaman ben de sıkıcıyım ve bu benim için sorun değil çünkü temiz bir cildim, temiz kollarım var ve sadece zayıfım. Nokta. Son. Benimle uğraşmayı bırakın.

Roberts ailesiyle uyuşturucu ve alkol hakkında samimi bir şekilde konuşmak için artık aktif bir çaba sarf ediyor. Roberts ve eşi Danny Moder'ın 19 yaşındaki ikizleri Hazel ve Phinaeus'la 16 yaşında Henrey adlı bir oğulları bulunuyor.

Aktris 2018'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde verdiği bir röportajda, "Neyse ki beşimiz çok yakınız ve hemen hemen her akşam beşimizin bir arada olduğu akşam yemeklerinde bu konu aile sohbetinin bir parçası haline geliyor: 'Bunun ne olduğunu biliyor musun?' 'Bunu hiç duydun mu?' 'Peki, bunu hiç yaptın mı? Mesele bunu birlikte çözmek" diye açıklamıştı.

İtirafının yanı sıra Roberts, kendisine üç soru sorulduğu ve bunlardan birini reddetme seçeneğinin olduğu bir oyun oynadı. Cennete Bilet'in (Ticket to Paradise) başrol oyuncusu, en az sevdiği Real Housewives yıldızının kim olduğunu isteksizce yanıtladı.

Roberts'ın "Kim hapse girdi?" sorusuna Cohen, "Jen Shah" cevabını verdi. Hollywood yıldızı, "Evet. Evet, bunu söylüyorum çünkü o hapiste ve kendimi güvende hissediyorum" diye yanıt verdi.

Roberts'ın tam olarak yanıtlamadığı tek soru, en ikonik filmlerinden birkaçıyla ilgiliydi. Kendisinden filmlerini en çok sevdiğinden en az sevdiğine doğru sıralaması istendi. Soruya doğrudan yanıt vermese de Roberts hangi filminin devamının çekilmesini istediğini itiraf etti.

Filmde çok fazla karakter var ve onların neler yaptığını, Kimmy'le Michael'ın evliliğinin nasıl gittiğini görmek için sanırım En İyi Arkadaşım Evleniyor (My Best Friend's Wedding).



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU