Ünlü aktristen DiCaprio'nun doğum gününe özel Titanik kostümü

Sosyal medya kullanıcısı "Ama filmin sonunda yaşlı kadın onu okyanusa atmamış mıydı?" yorumu yaptı

(AP)

Kate Beckinsale, Leonardo DiCaprio'nun 49. doğum günü partisi şerefine Titanic'teki "Okyanusun Kalbi" kolyesi gibi giyindi. 

Karanlıklar Ülkesi oyuncusu, 11 Kasım'da hafta sonu boyunca, Göklerin Hakimi'ndeki (Aviator) eski rol arkadaşının doğum gününü kalçasının etrafına asılı, sahte, çok büyük mavi taşlı bir kolye ve bedenini süsleyen kolye zincirine benzer üç sıra şeffaf kristalli bir The Blonds marka mini elbise giydi. Görünümünü platform topuklu ayakkabılar, büyük siyah bir saç fiyongu ve küçük siyah bir çantayla süsledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu görünüm DiCaprio'yu şöhrete kavuşturan filme uygun bir gönderme niteliği taşırken, bir kişi Fashion Bomb Daily'nin Beckinsale'in mücevherli görünümünü içeren Instagram gönderisine "Ama filmin sonunda yaşlı kadın onu okyanusa atmamış mıydı?" şeklinde esprili bir yorumda bulundu. Yorumda, gişe canavarı üç saatlik filmin sonlarına doğru mücevherin akıbetine atıfta bulunuluyordu.

Bir başka kullanıcı da görünümü överek şunları yazdı:

Gördüğüm şey okyanusun kalbi. Sevimli ve eşsiz.

Oyuncu Beckinsale, Kim Kardashian, Lady Gaga, Beyoncé, Jay-Z, Taika Waititi, Snoop Dogg ve yeni nişanlı çift Zoë Kravitz ve Channing Tatum gibi ünlülerin de yer aldığı DiCaprio'nun doğum günü partisine katılan pek çok yıldızdan sadece biriydi. Bir kaynağın People'a verdiği bilgiye göre Lil Wayne, sabah saat dördü geçene kadar partileyen VIP kalabalığı için sahne almış.  

Bir noktada herkes klasik hip hop şarkıları söylüyordu.

 


Oscar ödüllü oyuncunun doğum günü Beckinsale'in izleyenleri şaşkına çevirdiği tek parti değildi; kısa süre önce bir Cadılar Bayramı partisinde de doğru nedenlerle olmasa da dikkatleri üzerine çekmişti. Pearl Harbor oyuncusu, Batı Hollywood'daki Delilah'da düzenlenen bir Cadılar Bayramı partisinden çıkarken çok kötü yuvarlanmıştı. Muazzam derecede uzun kırmızı stilettolarıyla düşen aktör, soluklanmak için yolun kenarına uzanırken fotoğraflanmıştı.

Partiye katılan bir kişinin Beckinsale'in ayağa kalkmasına yardım ettiği ve bir SUV modeli araca tırmanan aktrisin elini tuttuğu bildirilmişti.

Söz konusu topuklu ayakkabılar, kırmızı yakalı siyah bir mini elbise, parlak, siyah dizüstü çoraplar, ışıltılı kırmızı bir kutu çanta ve vintage bir pillbox şapkadan oluşan seksi bir uçuş görevlisi kostümünün parçasıydı. Görünümünü kırmızı ruj ve şık, Barbie gibi bir at kuyruğuyla tamamlamıştı. Aktör esprili bir şekilde üzerinde siyah kalemle "yolcu kusmuğu" yazılı kağıt torba olan içecek dolu bir tepsi tutuyordu.

Beckinsale geçmişte de apartman topuklu ayakkabılara yabancı değildi; modaya uygun Instagram paylaşımlarında sık sık onları kullanıyor ve şık kırmızı halı görünümleriyle kombinliyordu. Gök yüksekliğindeki Versace platformlarından göz kamaştırıcı Zuhair Murad tulumlarına kadar, oyuncu baş döndürmeyi garantileyen cesur parçalardan korkmuyor.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak
 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU