Beckham'la ilişki yaşadığını söyleyen eski asistanından Netflix belgeseline itiraz

Loos, yeni Netflix dizisini izledikten sonra neden konuşmak zorunda hissettiğini açıkladı

(ITV/Netflix)

Rebecca Loos, David Beckham'la yaşadığı iddia edilen ilişkinin Netflix belgeselinde ele alınışından dolayı hayal kırıklığına uğramasının ardından emekli futbolcuya karşı sesini çıkarma kararını savundu.

Önceki haftalarda Hollandalı eski model, Beckham'ın kişisel asistanıyken ilişki yaşadıkları iddialarını nihayet ele alan 4 bölümlük dizinin gösterime girmesinin ardından futbolcuya yüklenmişti.

Beckham'ın "sorumluluk alması gerektiğini" söyleen Loos şöyle eklemişti:

Elbette istediğini söyleyebilir ve koruması gereken bir imajı olduğunu anlıyorum ama kendisini kurban olarak yansıtırken beni de yalancı gibi gösteriyor, sanki bu hikayeleri ben uydurmuşum gibi. David dolaylı yoldan, Victoria'ya acı çektirenin ben olduğumu ima ediyor.

Temmuz 2003'te Real Madrid'e transfer edildiğinde Beckham'ın kişisel asistanı olan Loos, ITV'nin kahvaltı programı Good Morning Britain'a katılarak belgeseli daha ayrıntılı bir şekilde değerlendirdi.

2004'te Loos, Beckham'la 4 ay boyunca ilişki yaşadığını iddia etmişti. Bu iddialar hiçbir zaman doğrulanmasa ve o dönemde Beckham "gülünç" diyerek geçiştirse de nihayet Netflix dizinde ele alındı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beckham "Başa çıkılması zor olan bazı korkunç hikayeler vardı. Victoria ve ben evliliğimizde ilk kez bu tür bir baskı altında kalıyorduk. Bilmiyorum. Dürüst olmak gerekirse, bunu nasıl atlattığımızı bilmiyorum" diye konuşuyor.

Ünlü futbolcu, Victoria'yla ilgili şöyle diyor:

Victoria'nın acı çektiğini görmek inanılmaz derecede zordu. Ama biz mücadeleci kişileriz. Ve o zaman birbirimiz için ve ailemiz için mücadele etmemiz gerekiyordu. Ve sahip olduğumuz şey uğruna savaşmaya değerdi. Ama nihayetinde bu bizim özel hayatımız.

Halihazırda Norveç'te yaşayan ve mutlu bir evliliği ve iki çocuğu olan Loos, GMB'de "Bu konu hakkında bir daha konuşmak zorunda kalmamayı tercih ederim. Bunu arkamda bırakıp hayatıma devam ettim" dedi.

Öte yandan konuyla ilgili konuşma kararını açıklayan Loos şöyle devam etti:

Ama bu belgesel çıktığında her şeyi kenara bırakıp hayatıma devam etmek için çok uğraştım ama yaklaştıkları açı ve Beckham'ın anlatıyla oynaması, bu kadar yanıltıcı olması ve beni kötü biri gibi göstermesi beni gerçekten rahatsız etti.

 

Rebecca Loos

Rebecca Loos, Good Morning Britain'da (ITV)


Loos, belgeselin çıkmasının ardından güne "Instagram'daki tüm bu korkunç mesajlar ve berbat trollemelerle uyandığını" söyledi.

"Elbette ben de suçluyum ama burada iki taraf var ve ben bunu asla inkar etmedim" diyen Loos şöyle ekledi:

Beckham iddiaların gülünç olduğunu söyledi ama gülünç demek inkar etmek değil.

Beckham adlı 4 bölümlük belgesel dizisi halen Netflix'te yayında.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU