İzleyiciler Netflix'in "aşırı gerçekçi" filmine övgüler yağdırıyor

"Her kadının izlemesi gereken bir film"

Phoebe Dynevor, Netflix'in dönem draması Bridgerton'daki Daphne rolüyle tanınırken Alden Ehrenreich, kariyerine sevilen dizi Supernatural'da başlamıştı (Netflix)

Netflix izleyicileri, platforma geçen hafta eklenen etkileyici gerilim için "her kadının izlemesi gereken bir film" ifadesini kullanıyor.

Phoebe Dynevor ve Alden Ehrenreich'in başrollerini paylaştığı Fair Play, 6 Ekim'de yayın platformuna eklendi. Erotik gerilim türündeki film, o zamandan beri sosyal medyada heyecan yaratmaya devam ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fair Play, Manhattan'ın acımasız yatırım fonu dünyasında, aynı şirketteki iki analist Emily Meyers ve Luke Edmunds'u merkeze alıyor.

Netflix, filmin konusunu kısaca şöyle özetliyor:

Kıran kırana rekabetin yaşandığı yatırım fonunda gerçekleşen beklenmedik bir terfi, yeni nişanlanmış genç çiftin arasındaki romantizmi öldürür ve onları ayrılığın eşiğine getirir.

İzleyiciler "olağanüstü oyunculukları" överken filmi de "10/10" diye nitelendirdi. Hatta bazıları filmin kadınların deneyimlerini "gerçekçi" bir şekilde yansıttığını söyledi.

Bir kullanıcı "Netflix'teki Fair play izlemeye değer" diye yazarak şöyle devam etti: 

Bir kadın olarak her şeyi doğru yapabileceğinizi ve yine de zirveye giden yolda patronla yatmakla suçlanabileceğinizi gösteriyor.

Bir diğer izleyiciyse şöyle yazdı:

#FairPlayNetflix'in bu kadar muhteşem olmasına şoke oldum! Güç oyunları, cinsiyetçilik ve egoizmin bir erkeği bozmasını rahatsız edici ve gerçekçi bir şekilde izledik. Çünkü partnerinin de en az kendisi kadar yetenekli ve zeki olduğunu kabullenemiyordu.

Fair Play'i izleyen bir diğer sosyal medya kullanıcısı da şöyle dedi:

Bu film bana erkeğinizin sizden en çok nefret eden kişi olacağını öğretti.

Başka biriyse, "Netflix'teki Fair Game, sizin ondan aşağı olduğunuzu düşünen bir erkekle çıkmamanız gerektiğini gösteriyor" diye yazdı.

"Harika film, olağanüstü oyunculuk"

Bir başka izleyici, "Her kadın Netflix'teki Fair Play'i izlemeli" tavsiyesinde bulundu. Bir diğer sosyal medya kullanıcısı da "Fair Play filmi aşırı gerçekçi" yorumunu yaptı.

Filmin gerçekçi olduğu konusunda hemfikir olan bir diğer izleyici şöyle dedi:

Erkeklerin gerçekten ne kadar ego güdümlü olduklarını gösteriyor. Sizi sevebilirler ama onlardan üstün olduğunuz anda manipüle ve sabote etmekten çekinmezler.

Bir sosyal medya kullanıcısı filme 10 üzerinden 10 verdiğini söyledi:

Fair Play 10/10. Harika bir film! Olağanüstü oyunculuk!

Bir kullanıcıysa şöyle yazdı:

Cinsiyet dinamiklerinin değiştiği bir ilişkide kırılgan erkekliğe ve bir kadının güvensiz/egoist bir erkeğe ve onun hırslarına hitap etmek için nasıl hâlâ sınırlarını aşmaya çalışacağına dair harika bir hikaye.

Chloe Domont'un yönetmenliğini üstlendiği gerilim, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da da 100 üzerinden 87 gibi yüksek bir puana sahip. 


Independent Türkçe, Daily Mail, Rotten Tomatoes

DAHA FAZLA HABER OKU