ABD’de liseler arası maçta ateş edildi, 5’i ağır 10 genç yaralandı

Son bir ay içerisinde iki silahlı saldırı ile sarsılan ABD’de liseler arası Amerikan futbol maçı sırasında ateş açıldı. Saldırıda yaşları 15-18 arasında değişen 10 genç yaralandı Yaralılardan 5’inin durumunun ciddi olduğu belirtildi

Fotoğraf: al.com

ABD’nin Alabama eyaletinde Ladd-Peebles Stadyumu'nda Leflore ve Williamson Liseleri arasında oynanan Amerikan futbolu maçı sırasında ateş açıldı.

al.com’un haberine göre üst üste gelen silah sesleri nedeniyle büyük yaşandı. Olayda 5’ ağır 10 kişinin yaralandığı yaralıların 15-18 yaş aralığında olduğu açıklandı.

D3A5UQXKNNGRZJOQO4LMA7ZYKA.jpg
Fotoğraf: al.com

 

Emniyet Şefi Lawrence Battiste, olaya karışan gençlerin daha önce de kavga ettiklerini belirtti. Battiste ‘gençlerin mahallelerindeki kavgalarını kamuya açık etkinliklere taşıyarak diğer insanların hayatlarını tehlikeye soktuğunu’ söyledi. Olayın ardından iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

4 Ağustos’ta Teksas’da bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda 22 kişi kaybetmişti. Aynı gün Ohio’da da bir saldırı yaşanmış, 9 kişi ölmüştü.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU