Megan Thee Stallion, viral videoda Justin Timberlake'e ne söylediğini açıkladı

WAP parçasıyla tanınan rapçi, sahne arkasında Timberlake'e bağırarak el kol hareketleri yaparken görüntülenmişti

Megan Thee Stallion ve Justin Timberlake (AP)

Megan Thee Stallion, MTV Video Müzik Ödülleri'nin (VMA) sahne arkasında Justin Timberlake'le arasında geçen viral etkileşimde yaşananlara dair gerçeği açıkladı.

WAP parçasıyla tanınan 28 yaşındaki rapçi, 12 Eylül Salı günkü etkinliğin sahne arkasında *NSYNC'nin 42 yaşındaki eski üyesine bağırırken görüntülemişti.

Görüntülerde Timberlake'in Megan'a bir şeyler söylemek için eğildiği, Megan'ın da şarkıcıya parmağını sallayıp videoda duyulmayan bir şeyler bağırarak hararetli biçimde karşılık verdiği görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Video hızla viral olurken ikilinin tartıştığı ya da Timberlake'in Megan'ı kızdırdığı yönünde spekülasyonlar ortaya atıldı.

Öte yandan tartışmaya tanık olan bir kaynak, Variety ve diğer birkaç medya kuruluşuna, yıldızlar arasında "sıfır kavga" olduğunu söylemişti.

Megan, ET'ye verdiği yeni röportajda "Gerçekten bağırıp gülüşüyorduk, yani nasıl bir dünyada Megan Thee Stallion, Justin Timberlake'e düşmanlık edebilir?'" diye belirtti.

Şarkıcı gülerek şöyle dedi: 

Arkada *NSYNC'yle kavga mı ediyorum? Kulağa çılgınca geliyor! Ben bunun çok komik olduğunu düşündüm çünkü ellerimi hareket ettirerek konuşuyorum ve tırnaklarım da çok uzun. Bu yüzden bunun çılgınca göründüğünü biliyorum, sanki neredeyse sana saldıracakmışım, ona saldıracakmışım gibi duruyor. Ama evet, benim konuşma şeklim bu.

Megan, taktığı kulaklık ve "saçını karıştıran" kuaförü Kellon Deryck yüzünden, Timberlake kendisine yaklaşmadan hemen önce dikkatinin dağıldığını açıklayarak devam etti.
 

Megan Thee Stallion
Justin Timberlake ve Megan Thee Stallion (theestallion/TikTok)


Sweetest Pie'la bilinen rapçi, "Kellon saçımı yapıyor ve... Kellon'a zaten gergin olduğumu ve bana dokunmayı bırakmasını söylüyorum" dedi.

Megan, "Sonra Justin Timberlake yanımdan geçti, 'Tanıştığımıza memnun oldum' dedi [ve] ben de 'Hayır, hayır ilk olarak seni duyamıyorum, o yüzden hayır' dedim. Sözünü geri al, Justin Timberlake'le böyle tanışmayacağım, tamam mı?" diye anlattı.

Ve JC [Chasez] sevimli bir halde orada duruyordu! 'Durun, hepinizin gevşemesi gerek. Ben sahneden inene kadar bekleyin ve sonra hepiniz için hazır olacağım' dedim.

Megan ertesi gün, Timberlake'le aralarının iyi olmadığına dair kalan şüpheleri bizzat ortadan kaldırmak için TikTok'a başvurmuştu.

Rapçi gönderiye "Sadece ellerimle konuşuyorum haha. Yine görüşürüz @Justin Timberlake" diye yazmıştı.

Bu yılın VMA'lerinde Megan, New Jersey'nin Newark şehrindeki Prudential Center'da Cardi B'yle yeni ortak teklisi Bongos'un canlı performansında görülürken, SexyBack'le tanınan şarkıcı da *NSYNC grubunun üyeleriyle 10 yılın ardından ilk kez bir araya geldi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU