Öztrak: En çok biz üzgünüz, yenileneceğiz ve yerel seçimlerde 25 milyonu 35 milyona çıkaracağız

"Mayıs seçimlerini kazanamadık. Bunun için en çok biz üzgünüz ama şimdi vakit yılgınlık vakti değil. Ayağa kalkacağız, eksikleri gidereceğiz, hataları telafi edeceğiz"

Fotoğraf: AA

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin genel merkezinde MYK gündemi hakkında basın toplantısı düzenledi.

Öztrak konuşmasında hükümetin ekonomi politikaları ve yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Şimşek’i, “Hazine ve Maliye Bakanı’nın son açıklamaları, sekiz ay sonra yapılacak yerel seçimlere kadar enflasyonla mücadele konusunda hiçbir şey yapmak niyetinde olmadıklarını gösteriyor” diyen Öztrak, depremin ardından 6 ay geçmesine rağmen Hatay’da yaşanan altyapı sorunlarından da bahsederek bölgeye heyet göndereceklerini söyledi:

Milletvekillerimizden oluşan bir heyeti deprem bölgesine gönderiyoruz. Heyetimiz Hatay’dan başlamak üzere son durumu yerinde inceleyecek.

"En çok biz üzgünüz"

7 ay sonra yapılması beklenen yerel seçimler hakkında da konuşan Öztrak, "Biz sahadayız. Geçinemeyen emeklinin yanıbaşında, siftah edemeyen esnafın dükkânındayız. Akbelen’de ormanların müdafaasında, yandaşlara peşkeş çekilen ballı projelerin karşısında biz varız. Mayıs seçimlerini kazanamadık. Bunun için en çok biz üzgünüz ama şimdi vakit yılgınlık vakti değil. Ayağa kalkacağız, eksikleri gidereceğiz, hataları telafi edeceğiz. Yenileneceğiz ve yerel seçimlerde 25 milyonu 30 milyona, 35 milyona çıkaracağız" dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU