Tarantino, heyecanla beklenen devam filmi için kapıyı resmen kapattı

Yönetmen, 10. ve son filmi için başka planları olduğunu açıkladı

Tarantino, kariyerine 1992'de çektiği suç filmi Rezervuar Köpekleri'yle bağımsız bir sinemacı olarak başlamıştı (Miramax)

Usta yönetmen Quentin Tarantino, bir Kill Bill daha çekmeyeceğini doğruladı. Kill Bill Vol. 1 ve Vol. 2, eski suikastçı Beatrix Kiddo'nun, düğününde kendisini öldürmeye gelen Bill ve meslektaşlarından intikam almaya girişmesini anlatıyordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkinci filmin gösterime girmesinin üzerinden neredeyse 20 yıl geçmiş olmasına rağmen olası bir devam filmine yönelik büyük heyecan devam ediyordu.

Belçika'da yayımlanan De Morgen gazetesine konuşan 60 yaşındaki yönetmen, Kill Bill'in üçüncü filminin çekilme olasılığını net bir dille reddetti. 

Tarantino, daha önce The Movie Critic (Film Eleştirmeni) adını vereceği filminin, 10. ve son filmi olacağını açıklamıştı. Yönetmenin Kill Bill serisiyle ilgili yaptığı son açıklama, The Movie Critic'le ilgili açıklamasını destekledi. 

Olacağını düşünmüyorum. Son filmim bir film eleştirmeni hakkında, erkek bir eleştirmen. Ve 70'lerde geçiyor.

Tarantino, yenilikçi ve şoke edici filmler yapma becerisiyle tanımlanmış kariyerinde, birbirinden etkileyici filmlere imza attı. Bunlar arasında Ucuz Roman (Pulp Fiction), Rezervuar Köpekleri (Reservoir Dogs), Soysuzlar Çetesi (Inglorious Basterds), Zincirsiz (Django Unchained) ve Kill Bill serisi yer alıyor.

Kill Bill'in hikayesine iki film ayıran ve kendini bu seriye diğer filmlerinden daha uzun süre adayan Tarantino, Beatrix'in intikam hikayesi tamamlandığını ve e onu ya da ailesini başka bir intikam hikayesine dahil etmeye gerek görmüyor. 

Tarantino'nun son filmi olması beklenen The Movie Critic hakkında bilinenlere dayanarak, yönetmenin güçlü ve etkili bir kariyeri noktalamak için aynı şekilde zorlayıcı ve dikkat çekici bir seçim yaptığı ifade ediliyor. Filmin, Tarantino'nun önceki işlerine göre daha az şiddet içermesi bekleniyor. 

Tarantino'nun son filminin çekimlerine eylül sonunda başlanması bekleniyor. Filmin gösterim tarihi içinse şimdilik 2024 işaret ediliyor.


Independent Türkçe, Screenrant, De Morgen

DAHA FAZLA HABER OKU