Brooke Shields itiraf etti: Kızım model olmasın diye çok mücadele ettim

Ünlü oyuncu, gençliğinde Hollywood'dan bir yöneticinin cinsel saldırısına maruz kaldığını açıklamıştı

58 yaşındaki oyuncu, henüz 15 yaşındayken çıplak sahneleriyle çok konuşulan Mavi Göl'de rol amıştı (Reuters)

Bazı ebeveynler, çocukları onların izinden gittiğinde çok heyecanlanır ama Brooke Shields için durum böyle ilerlemedi. Shields, küçük kızı modellik kariyerine adım atmak istediğinde heyecanlanmadığı gibi ona engel olmaya çalıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

20 yaşındaki Rowan Frances ve 17 yaşındaki Grier Hammond adlı iki kızı olan Shields, konuk olduğu programda Grier'in gelişen modellik kariyeri hakkında konuştu.

Bir döneme damga vuran Mavi Göl'ün yıldızı, program sunucuları Kelly Ripa ve Mark Consuelos'a "Çok uzun süre mücadele ettim" dedi. "Artık eskisinden çok farklı bir sektör" diye ekleyen Shields, model olduğu dönemde sosyal medyanın var olmadığını hatırlattı.

b1.JPG
Brooke Shields, 2001'de yönetmen Chris Henchy'yle nikah masasına oturduktan sonra kızları 2003 ve 2006'da dünyaya geldi (Instagram)​​​​​​​


​​​​​​​Shields, Grier'in podyum modeli olarak çalışmayı hedeflediğini belirtti. "Bu çok acımasız ve sahne arkası da öyle" diyerek ekledi: 

Ben hiç podyuma çıkmadım. Bununla başa çıkabileceğimi sanmıyorum.

Sonunda Shields, Grier'in modellik konusunda "gerçekten tutkulu" olduğunu fark ettiğini ve bazı kurallar çerçevesinde kızının modellik yapmasına izin vermeye karar verdiğini söyledi.

Sonunda pes etmek zorunda kaldım ve 'Eğer bunu yapacaksan senin menajerin olmayacağım' dedim. 'Bir ajansla çalışacaksın. Harika bir iş ahlakına sahip olacaksın. Rahat olmayacaksın ve beni dinleyeceksin. Bunlar benim kurallarım. Ve üniversiteye gideceksin'.

Aktris daha önce iki bölümlük Hulu belgeseli Pretty Baby: Brooke Shields'de, Hollywood'da bir yönetici tarafından cinsel saldırıya uğraması ve annesi Teri'yle olan karmaşık ilişkisi de dahil olmak üzere sektördeki travmatik deneyimlerini anlatmıştı.

Shields, belgeselde aynı zamanda menajeri de olan Teri'nin, henüz reşit değilken Playboy'a çıplak poz vermesine ve Mavi Göl gibi filmlerde yarı çıplak görünmesine izin verdiğini anlatmıştı.

 
Independent Türkçe, Insider, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU