Barbie'nin yıldızları, kendilerine benzetilen oyuncak bebekleri yorumladı

Yakında çıkacak film için yeni bir koleksiyon piyasaya sürüldü

Margot Robbie, Issa Rae, Simu Liu ve America Ferrera yakında çıkacak Barbie filminden esinlenen, Mattel'in yeni Barbie oyuncak bebek koleksiyonunu yorumladı.

Oyuncak üreticisi 1 Mayıs Perşembe günü bu yeni seriyi piyasaya sürerken Entertainment Tonight'ın hazırladığı bir videoda oyunculara kendi bebekleri gösterildi.

Yeni seride Robbie'nin "mükemmel gün" kıyafetli Barbie'si, Rae'in "başkan" Barbie'si ve Liu'nun altın ve beyaz renkli disko eşofmanlı Ken bebeği gibi 9 oyuncak yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Greta Gerwig'in filminde asıl Barbie bebeği canlandıran Robbie'nin filmde yer alan diğer kıyafetleri giyen iki bebeği daha var.

Mattel'e göre "mükemmel gün" elbisesi, "papatya zincirinden oluşan kolye ve kalp desenli pastel pembe ayakkabılarla" donatılmış, "vintage esintili pembe ve beyaz pötikareli" bir elbise.

Diğer kıyafetler arasında metalik mücevherler ve altın rengi topuklu ayakkabılarla kombinlenen altın pullu bir disko tulumunun yanı sıra kovboy şapkası ve botlarla birleştirilmiş Vahşi Batı temalı pembe bir kot yelek ve İspanyol paça bir kot pantolon yer alıyor.

Robbie bebeğin kıyafetlerinin "filmde giydiği kıyafetle inanılmaz derecede örtüştüğünü" söyledi.
 

Barbie
(Mattel)


Issa Rae'in bebeği pembe ve altın rengi saten bir balo elbisesi giyiyor. Elbisenin omuzları açık, gövdesi ışıltılı ve altın rengi vurgularla süslü. Görünümü, vücudunu saran ve üstünde boydan boya "BAŞKAN" yazan bir kuşakla tamamlanıyor.

Rae şöyle belirtti:

Greta Gerwig'e teşekkür ediyorum çünkü 'Senin [Barbie bebeğin] başkan olsa nasıl görünürdü?' diye sormuştu. Ben de 'Sanki ülkeyi yönetirken balo elbisesi giyerdi gibi hissediyorum' falan demiştim ve Gerwig de 'Anlaştık' demişti.

 

Barbie
(Mattel)


Rae, kendisinin bebeği hakkındaysa "Bu olağanüstü bir şey. Vay canına" dedi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@barbie)


Ferrera'nın filmdeki karakteri Gloria bir Barbie bebek değil ama yine de pembe saten blazer ceket, aynı renk bluz ve paçaları yırtmaçlı ince çizgili pantolondan oluşan üç parçalı takım elbisesiyle Mattel onu da es geçmedi.

Öte yandan kendisini model alan Ken bebeğinden çok etkilenmiş görünen Liu şöyle dedi:

Vay canına. Aman Tanrım. Bu benim Ken halim. Saçları o kadar mükemmel şekillendirilmiş ki. Dürüst olmak gerekirse biraz kıskandım.

 

Barbie
(Mattel)


Yeni koleksiyonda Barbie Rüya Evi'nin mini replikası ve Barbie'nin pembe RC Corvette arabasının Hot Wheels oyuncağı da var.

Mattel'in başkan yardımcısı ve Barbie and Dolls Küresel Başkanı Lisa McKnight, filmin şirket açısından "muazzam bir olay" olduğunu belirtiyor.

McKnight, "Mattel oyuncaklarının Barbie filmi için yaptığı bu yeni seri, Barbie'nin eğlence ve neşesini mükemmel bir şekilde yansıtıyor ve filmin merkezinde de bu var" diyor.

Bu koleksiyon, her yaştan hayranın filmdeki en sevdiği karakterleri ve sahneleri kutlamasına imkan sağlıyor. Barbie yazını başlatmak için ne harika bir yol!

Barbie 21 Temmuz'da gösterime girecek. Filmde Ryan Gosling, Emma Mackey, Michael Cera, Kate McKinnon, Will Ferrell ve daha birçok isim yer alıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU