Jennifer Lopez ve Ben Affleck 60 milyon dolara malikane aldı: Nakit ödediler

"Wallingford malikânesi" olarak anılan evin 12 odası ve 24 banyosu bulunuyor

Jennifer Lopez, Ben Affleck'le yıllar önce ayrıldıklarında "ölecek gibi hissettiğini" söylemişti (AP)

Jennifer Lopez ve Ben Affleck yaklaşık bir yıl süren arayışlarının ardından nihayet Beverly Hills'te bir ev satın aldı. TMZ'ye göre çift, 4,300 metrekarelik muhteşem malikane için 60,85 milyon dolar ödedi. Lopez ve Affleck, ödemeyi nakit yaptı.

Spor salonu, sinema, şarap mahzeni, sauna, kuaför

J-Lo ve ünlü aktörün anlaşmayı tamamlaması yaklaşık bir hafta sürdü. Ünlü çift, evin 75 milyon dolarlık satış fiyatından yaklaşık 15 milyon dolar altında ödeme yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Malikane ilk olarak 2018'de 135 milyon dolara piyasaya sürülmüştü ancak bu yıl yeniden satışa çıktığında bu fiyat neredeyse yarıya düştü.

"Wallingford malikânesi" olarak anılan ev, 5 dönümlük bir burun üzerinde yer alıyor. Devasa konutta 12 yatak odası ve tam 24 banyo bulunuyor.

Evin ilanında, yapının "yeni inşa edildiği ve genişletildiği" yazıyor. İlan ayrıca, ultra lüks malikanenin 12 araçlık bir garaj ve 80 otomobillik otoparka sahip olduğunu da ortaya koyuyor.

Ayrıca arazide "türünün tek örneği" bir kapalı spor kompleksinin yanı sıra 5 bin metrekarelik bir misafir evi de mevcut. İlana göre malikane çalışanları da unutulmamış: Arazide bir bekçi evi ve iki yatak odalı bir nöbetçi evi de bulunuyor.

ev.JPG
Daha önce Katy Perry ve Madonna gibi isimlerle çalışmış olan Brett Lawyer, satışta ünlü çifti temsil etti (Compass)


Kapalı spor tesisinde eksiksiz bir spor salonunun yanı sıra basketbol, pickleball ve boks ringi için sahalar bulunuyor.

Hemen taşınmaya başladılar

TMZ'nin haberine göre tesiste ayrıca kuaför ve manikür salonu, ev sineması, şarap mahzeni, viski salonu, bar, spor sonrası dinlenme salonu, sauna ve masaj odaları da bulunuyor.

Ana evin arkasında bölgenin manzarasına bakan bir sonsuzluk havuzu da bulunuyor. Ayrıca mülkün özel kapılı iki girişi var.

Lopez ve Affleck, evi satın alır almaz taşınma hazırlıklarına başladı. Dün, girişin dışına park edilmiş en az 6 araç görüldü. Ayrıca halılar, çiçekler ve mobilyalar indirilmiş ve brandaların üzerine serilmişti.

Evi çevreleyen çitlerin yakınına park edilmiş büyük beyaz bir nakliye kamyonu da dikkat çekti.

Çift, Lopez'in 2016'da 28 milyon dolara satın aldığı mülkünü 42 milyon dolara satışa çıkarmaya karar verdiğinden beri hayallerindeki evi arayordu.


Independent Türkçe, TMZ, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU