Tom Hanks'in Cannes'daki kırmızı halıda neden sinirli gözüktüğü ortaya çıktı

Hanks'in 66 yaşındaki eşi Rita Wilson, Instagram hesabından açıklama yaptı

Tom Hanks'in 6 Oscar adaylığı, iki de Akademi Ödülü bulunuyor (AFP)

Ünlü oyuncu Tom Hanks, önceki akşam eşi Rita Wilson'la beraber Cannes Film Festivali'nde gösterilen yeni filmi Asteroit Şehir'in (Asteroid City) galasına katılmıştı. 66 yaşındaki aktör, geceye kendisiyle aynı yaştaki eşi Rita Wilson'la geldi.

Hollywood'un en nazik insanlarından biri olarak tanınan 66 yaşındaki Tom Hanks, kırmızı halıda yürürken festivaldeki bir görevliyle tartışma yaşamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hanks fotoğraf çektirmek üzere kırmızı halıya doğru ilerlemeden önce bir hayli sinirli gözükmüştü.

Hanks'in eşi Rita Wilson, bu şaşırtıcı görüntüyle ilgili açıklama yaptı. Wilson, Cannes kırmızı halısında çekilen ve gergin bir anı yansıttığına inanılan fotoğrafların "göründüğü gibi olmadığını" ifade etti.

Wilson, Instagram 'ın hikaye bölümünden yaptığı açıklamada ortam çok gürültülü olduğu için birbirlerini duyamadıklarını ve bu nedenle ortaya bu fotoğrafların çıktığını anlattı.

Buna 'seni duyamıyorum' deniyor. İnsanlar çığlık atıyor. 'Ne dedin sen? Nereye gitmemiz gerekiyor?' Aama bu hikaye sattırmaz! İyi denemeydi. Harika vakit geçirdik.

Wilson ayrıca takipçilerine, Hanks'in başrolünde oynadığı ve fotoğrafların çekildiği sırada galasına katıldıkları Asteroit Şehir'i izlemelerini önerdi. 

Wes Anderson imzasını taşıyan filmde Tom Hanks'in yanı sıra Scarlett Johansson, Margot Robbie, Tilda Swinton, Adrien Brody, Bryan Cranston, Edward Norton, Steve Carell ve Willem Defoe gibi yıldızlar yer alıyor.


Independent Türkçe, CNN, Marca

DAHA FAZLA HABER OKU