Bahçeli: Taşıdığı provokatörlerle ortalığı karıştıran İmamoğlu Trabzon'un yüz karasıdır

MHP lideri Bahçeli Trabzon'da yaptığı konuşmada "Muhalefet partilerine demokratik hesap mutlaka sorulacaktır" ifadesini kullandı

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon'da halka seslendi.

Konuşmasında "provokasyon" vurgusu yapan Bahçeli "Bizi birbirimizden ayırmak için provokasyon yapanlara sonuna kadar kapalıyız. Etnik ve mezhep ayrılıkçılığı yapanlara hep karşı çıkacağız" diye konuştu.

Bahçeli şöyle devam etti:

Muhalefet partilerine demokratik hesap mutlaka sorulacaktır. Kavga, kriz arayanlara acıklı derslerini vermek için aziz milletim sıra sende. Tam 4 gün sonra sıra da söz de, yetki de alayınızda.

Türkiye'nin zillete mahkum olmasını hayal edenlerin, Türkiye'nin önünün kesilmesini hayal edenlerin gözü Türkiye üzerinde olacaktır.

"Erzurum'da yaşanan olaylar bayağı bir provokasyondur"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun mitingine taşlı saldırı yapılmasına da değinen Bahçeli "Erzurum'da yaşanan olaylar bayağı bir provokasyondur. İBB Başkanının meydan meydan dolaşıp fitne saçması, görevini ihmal etmesi sakıncalıdır, yanlış üzerine yanlıştır. Esnaf ziyareti bahanesiyle korsan gösteri yapıp taşıdığı provokatörlerle ortalığı karıştıran Ekrem İmamoğlu Trabzon'un yüz karasıdır. Erzurum'da kurulan tuzak Dadaşların tavrıyla bozulmuştur" dedi.

"Cumhur ittifakının şerefini koruyacak mısınız?"

Bahçeli şöyle devam etti:

İstanbul'da 1.7 milyon kişi toplanıp miting düzenlenirken bu olay yaşanmıştır. İmralı canisinin ev hapsine alınması konuşulmaktadır. Bir terörist için hak arayanlar, Eren Bülbül yavrumuzun hesabını verecekler. 22 yaşında şehit edilen Aybüke öğretmenimizin, 11 aylık Bedirhan bebekle annesinin sorulacak hesabını söylesinler.

İBB Başkanı gelsin de Eren Bülbül için adalet istesin. Kılıçdaroğlu mertse yiğitse, şehitlerimizin hakkını gazilerimizin hakkını versin. Al bayrağı, aziz vatanı, Cumhur ittifakının şerefini koruyacak mısınız?     

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU