Rami Malek sarhoş bir kadının tacizine uğradığını söyledi

Freddie Mercury rolüyle dünya çapında üne kavuşan aktör yaşadığı olayı, GQ'ya anlattı

Rami Malek, Bond 25 filminin kötü karakteri olmaya hazırlanıyor (Reuters)

Rami Malek hayatının nasıl değiştiğine dair verdiği yeni bir röportajda, ünlü olduktan sonra sarhoş bir kadının tacizine uğradığını söyledi.

Bohemian Rhapsody filminde Freddie Mercury’yi canlandırmasının ardından dünya çapında üne kavuşan aktör yaşadığı olayı, kapağında yer alacağı GQ dergisine anlattı.

Buna göre kadın gelip “ellerini aktörün poposunun üstüne koyana kadar” Malek kendi işiyle ilgileniyordu.

Bunun ardından Oscar ödüllü oyuncu kadına, “Yapmayın" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şöhretin diğer insanların kendisine bakışını nasıl değiştirdiğini izah eden oyuncu, "Benimle oturup konuştuğunuzda şaşırtıcı bir şey olmadığını görürsünüz. Altınla kaplanmadım” dedi.

Mr. Robot dizisinin yıldızı yakın zamanda, Daniel Craig’in casus rolünde yer alacağı son film olması planlanan Bond 25'in kötü karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

GQ için hazırlanan videoda önceki rollerine dair görüşlerini belirten Malek, 2014’te yayımlanan Night at the Museum: Secret of the Tomb filminin setinde Robin Williams’la “harika vakit” geçirdiğini söyledi.

Malek, “Çekimleri gece British Museum’da yapmıştık. (...) Robin’i tek başına beklerken gördüm. Yürüdüm ve ona epey yaklaştım. Uzaktan bana bakıyordu. ‘İyi misin?’ diye sordum. Sonra bana, ‘Adamım, Rosetta Stone’un (British Museum'da sergilenen dikili taş) karşısında durma şansını bir daha ne zaman elde ederiz?’ diye karşılık verdi. Ve bu asla unutamayacağım, harika bir andı” dedi.

Malek ayrıca Williams’ın kendisine “çok şey” öğrettiğini aktardı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU