Bahçeli'den The Economist'e tepki: Cumhuriyetten intikam almak istiyorlar

Bahçeli, “Türkiye düşmanları, tefeciler, faiz bağımlısı bankerler alayı birden Türkiye'nin önüne geçmiş. 2023 yılının en önemli seçiminin Türkiye'de olacağını ağız birliği halinde iddia etmeye başlamışlar” dedi

Fotoğraf: Twitter /@MHP_Bilgi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’aı kapağına taşıyan The Economist dergisine tepki gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Ağıtlar yakılmasına neden olan caniler bugünkü CHP ile işbirliği halindedir. Katiller İYİ Parti ile emel ve hedef peşindedir. Küresel emperyalizm Kılıçdaroğlu'nun akıl ve vicdan şifrelerini ele geçirmiştir” diyen Bahçeli şunları söyledi:

. The Economist Dergisi Erdoğan gitmeli diyormuş, haçlı zihniyete kimin gideceğini 14 Mayıs'ta gösterecek olan Türk milletidir. Türkiye'ye yön veremezler, Türkiye'yi sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp gelsin, şayet boyun eğersek onlar gibi namerdiz. Çıkar ortakları, küresel sermaye çeteleri, terör örgütleri, Türkiye düşmanları, tefeciler, faiz bağımlısı bankerler alayı birden Türkiye'nin önüne geçmiş. 2023 yılının en önemli seçiminin Türkiye'de olacağını ağız birliği halinde iddia etmeye başlamışlar. Cumhuriyetten intikam almak istiyorlar. İstedikleri kukla gibi oynanan, denetim altında tutulan, taviz ve teslimiyet döngüsüne girmeye hazır cumhurbaşkanıdır. Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu'dur. Terör koridorunun taşeronu Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı milli güvenlik sorunudur. MHP'ye saldırı vardır. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a hazımsızlık had safhadadır. Kılıçdaroğlu'nun geleceğe ışık tutan tek bir projesi yoktur. İYİ Parti başkanının dedikodudan yaptığı başka birşey yoktur.

Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar, üzerlerine yürüyoruz. Yedi düvelin bileğini sandıkta bükmek için milletimize güveniyoruz. Teslim olmayacağız. Taviz vermeyeceğiz. Tehir etmeyeceğiz, millet, vatan diyeceğiz, bayrağın altında toplanıp bağımsızlığımıza gölge düşürmeyeceğiz. Devlet ve milletiyle hep birlikte Türkiye diyeceğiz.

 

Independent Türkçe  

DAHA FAZLA HABER OKU