Travis Scott'ın Japonya'da tanınmamasına verdiği tepki viral oldu

Bir hayranı, "Tamam onu seviyorum ama bu çok utanç verici" diyor

(AP)

Travis Scott'ın yakın zamanda Japonya'ya yaptığı ziyaret sırasında tanınmıyor gibi göründüğü "utanç verici" anı yakalayan bir video internette viral oldu.

Twitter'da 3 milyondan fazla görüntülenen kısa videoda 31 yaşındaki rapçi, Tokyo'da bir yaya geçidinin yanında poz verirken görülüyor. Gerçek adı Jacques Bermon Webster II olan Scott, fotoğraf çektirmek için yaya geçidinin ortasında durduğunda üzerinde büyük boy ve baskılı bir kapüşonlu vardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Sicko Mode" şarkısıyla tanınan rapçi, hızla arkasını dönüyor ve yanından koşuşturarak geçen yerel halka bir göz atıyor fakat kimsenin durup ünlü rapçiyle konuşmadığı görülüyor. Scott, ekibiyle birlikte uzaklaşırken fark edilmediği anlaşılınca gülümsüyor.

2 Nisan'da @kirawontmiss adlı kullanıcı Travis Scott'ın videosunu Twitter'da paylaştı ve görüntüler sosyal medya platformunda hemen viral oldu. Kısa videonun üzerinde "Travis Scott Japonya'da kimsenin onu tanımamasına şaşırdı" yazısı yer alırken, gönderiye de "bu çok utanç verici olmalı" notu düşüldü.

Birçok Twitter kullanıcısı viral videoyla dalga geçti. Örneğin bir kişi "Tamam onu seviyorum ama bu çok utanç verici" diye yazdı.

Bir diğeri, "kardeşimin bir kapüşonlusu ve her şeyi vardı, büyük bir gösteri yapmaya çalıştı ama geri tepti" dedi.

Diğerleriyse Scott'ın değişiklik olsun diye tanınmamasının iyi hissettirmiş olabileceğine inandı.
 


 


Twitter'da bir kişi "utanç verici mi? kardeşim sonunda normal bir adam olmanın nasıl hissettirdiğini hatırladı" dedi.

Bir başkasıysa "Sonunda normal hissetti" diye yazdı.

Üçüncü bir hayransa "Bir kez olsun normal bir insan gibi dolaşabildiği için muhtemelen çok mutludur" dedi.
 

 

 


Scott, yakın zamanda Japon şehrini ziyaret eden tek ünlü değil. Önceki günlerde Kim Kardashian, eski eşi Kanye West'ten olan 4 çocuğuyla (9 yaşındaki North, 7 yaşındaki Saint, 5 yaşındaki Chicago ve 3 yaşındaki Psalm) birlikte Tokyo'ya yaptığı kaçamağın fotoğraflarını Instagram'da paylaştı.
 


SKIMS'in patronunun, bir dizi Instagram paylaşımında kızı Chicago'yla kirpi kafede poz verdiği ve en küçük çocuğu Saint'le sarıldığı görüldü. 4 çocuk annesi ayrıca Tokyo'da Sanrio'nun tema parkı Puroland'ı ziyaret ederken iki kızıyla birlikte tamamen pembe kıyafetler giydi.
 


Travis Scott'ın, Kim Kardashian'ın üvey kız kardeşi Kylie Jenner'dan 5 yaşındaki kızı Stormi Webster ve bir yaşındaki oğlu Aire Webster olmak üzere iki çocuğu var. Bir dargın bir barışık oldukları ilişkileri 2017'den beri devam eden eski çift, en son önceki aylarda ayrılmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU