Euphoria'nın Kat'i diziden neden ayrıldığını açıkladı

Dizinin çok sevilen oyuncusu, HBO'nun popüler yapımından ayrıldığını açıkladıktan sonra hayranları yıkılmıştı

Barbie Ferreira, "Euphoria"da Kat rolünde (Eddy Chen/HBO)

Euphoria'nın yıldızı Barbie Ferreira, dizi sorumlusu Sam Levinson'la aralarındaki anlaşmazlığa ilişkin haberlerin ardından HBO'nun beğenilen dizisinden ayrılma kararı alması hakkında konuştu.

Geçen yıl ağustosta oyuncu, üçüncü sezonda hayranların favorisi Kat olarak geri dönmeyeceğini açıklamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O dönemde pek çok hayran, hayal kırıklıklarını sosyal medyada dile getirmiş ve Ferreira'nın ikinci sezonda daha küçük bir rol verilen karakterinin "daha iyisini hak ettiğini" savunmuştu.

Ayrıca Ferreira ve dizi sorumlusu Sam Levinson'ın sette tartıştıklarına dair söylentiler de ortaya çıkmıştı. The Independent'ın yazarla ilgili tartışmalara ilişkin zaman çizelgesini buradan okuyabilirsiniz.

3 Nisan Pazartesi günü Dax Shepard'ın Armchair Expert podcast'ine katılan Ferreira, Levinson'la yaşadığı iddia edilen anlaşmazlığa ilişkin söylentileri yalanlar gibi göründü.

Benim için, insanlar bana ikinci sezonla ilgili soru sorduklarında, genellikle ikinci sezonun bir çeşit kurbanı olduğumu düşünerek bana geliyorlar.

Ben de her zaman "Hayır, sorun yok, gerçekten. Her şey yolunda" diyorum.

Aslında setten çıkıp gitmedim. Bir keresinde bileğimi burktum ve röntgen çektirmek zorunda kaldım. Belki de kastettikleri budur?

26 yaşındaki oyuncu, karakterinin ayrılışının "ortak bir karar" olduğunu çünkü "gidebileceği bir yer" bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Bence gidebileceği yerler vardı.

Sadece bunun diziye uyacağını sanmıyorum. Onun hakkını verip vermeyeceğini bilmiyorum ve sanırım her iki taraf da benim gerçekten şişman en iyi arkadaş olmak istemediğimi biliyordu. Bunu oynamak istemiyorum ve sanırım onlar da bunu istemediler.

Kat, Euphoria'nın birinci sezonunda, lise öğrencisi karakterinin Tumblr'da erotik hikayeler yazması ve bir webcam modeli olmasıyla beden olumlama ikonu haline geldi.

Ferreira, geçen yıl diziden ayrıldığını duyurduğu Instagram paylaşımında şöyle yazmıştı:

4 yıl boyunca en özel ve esrarengiz karakter Kat'i canlandırma fırsatından sonra, gözyaşları içinde veda etmek zorundayım.

Umarım birçoğunuz benim yaptığım gibi onda kendinizi görebilmişsinizdir ve onun bugün olduğu karaktere olan yolculuğunu görmek size keyif vermiştir. Ona tüm dikkatimi ve sevgimi verdim ve umarım sizler de bunu hissedebilmişsinizdir. Seni seviyorum Katherine Hernandez.

Pazartesi günü Deadline, Ferreira'nın bu ay çekimlerine başlanacak 1978 yapımı korku filmi Faces Of Death'in "yeniden uyarlamasında" Stranger Things'ten Dacre Montgomery'le birlikte rol alacağını bildirdi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU