Bahçeli: Terör örgütleriyle yol yürüyenlere Türkiye bırakılamaz

MHP lideri Bahçeli “Bir gözü Kandil’e, diğeriyle de Pensilvanya’ya bakanlar milletten Osmanlı şamarını yiyeceklerdir" dedi

Devlet Bahçeli, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 26. yıl dönümünde Beştepe'deki kabrini ziyaret etti / Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Terör örgütleriyle yol yürüyenlere Türkiye bırakılamaz. Bir gözü Kandil’e, diğeriyle de Pensilvanya’ya bakanlar milletten Osmanlı şamarını yiyeceklerdir” dedi.

Türkgün gazetesine konuşan Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yaklaşan seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Bahçeli "Bizim nezdimizde aday adaylığı müracaatında bulunan her kardeşimiz değerlidir. Aday olsunlar, olmasınlar birlikte çalışma kararındayız. Bakalım zillet ittifakı nasıl bir kargaşa yaşayacak. Çünkü Cumhurbaşkanı adayı üzerinde kavgaya tutuşanların liste savaşları mukadderdir" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Yaparsa Cumhur İttifakı yapar"

Bahçeli şunları kaydetti:

İYİ Parti Başkanı şimdiden havaya girmiş, Sayın Kılıçdaroğlu’nu Sayın Cumhurbaşkanım diye karşılıyor. Çok komik, çok trajik. Kendisini darı ambarında görüyor. Partisinin Ankara temayül yoklamasında şiddet ve kavga sahneleri iyi kostümü giymiş olanların gerçek içyüzünü deşifre ediyor. Zillet ittifakı yamalı bohça gibi.

Güç bela, masayı devirip tekrar toplayarak, birbirlerine demedikleri bırakmayarak sipariş edilmiş bir aday buldular. Bunlardan hiçbir yol olmaz.  Kılıçdaroğlu basiretsiz, hazırlıksız, başarısız ve yetersiz. Hep söyledim, yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Kılıçdaroğlu ve diğer adayların Türkiye’mize bir şey kazandıracağını düşünmek bile aklın ve izanın inkardır.

Terör örgütleriyle yol yürüyenlere Türkiye bırakılamaz. Bir gözü Kandil’e, diğeriyle de Pensilvanya’ya bakanlar milletten Osmanlı şamarını yiyeceklerdir. Deneme yanılma vasıtasıyla ülke yönetilemez. 

Birbirine oyun kuranlara, koltuk ve makam paylaşımı için birbirini yiyip bitirenlere, ikbal ve rant mücadelesiyle ilkesizliklerini tescilleyenlere umut bağlamak felakete ortak olmaktır. Kılıçdaroğlu bir sancıdır, bir safradır, zalimlerin hizmetkârıdır. Diğerleri için bir şey söylemek zaman israfıdır.

"Deprem bölgesinde aç ve açıkta insanımız yok"

6 Şubat depremlerinden etkilenen illerdeki çalışmalara da değinen Bahçeli "Aç ve açıkta hiçbir insanımız yok. Hayat normale dönüyor” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Cumhur İttifakı olarak öncelikli gayemiz, 319 bini bir yıl içinde olmak suretiyle 650 bin yeni konutu inşa ederek depremzede kardeşlerimizin kullanımına sunmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber 505'i Elâzığ’da olmak üzere toplam 31 bin 663 konutun temelini attık. 30 bin konutun inşası da fiilen devam ediyor.  

 

 

Independent Türkçe, Türkgün

DAHA FAZLA HABER OKU