Elon Musk'ın tuhaf Taylor Swift yorumları, şarkıcının hayranlarını öfkelendirdi

Tesla'nın 51 yaşındaki CEO'su, "Swift'in limbik rezonans becerisi olağanüstü" diye yazdı

(AP)

Elon Musk, Taylor Swift hakkındaki bir dizi alışılmadık gönderisiyle şarkıcı ve şarkı yazarının hayranlarının öfkesini çekti.

Swift, Arizona'daki yeni Eras Turnesi'ne başlarken Twitter ve Tesla'nın tartışmalara yol açan CEO'su kendi sosyal medya sitesinde takipçileriyle yorumlarını paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Musk, Dogecoin'in kurucusu Billy Markus'un "Taylor Swift muhteşemdir ve eğer buna katılmıyorsanız internetten atılacağınıza adım gibi eminim" diye yazdığı bir tweetin altına yorum yaptı.

Elon Musk, "Swift'in limbik rezonans becerisi olağanüstü" diye yanıtladı.

"Limbik rezonans", bir kişinin derin duygusal durumları paylaşma kapasitesinin beyninin limbik sisteminde meydana geldiği fikridir.

Musk, Swift'in resmi hesabından paylaştığı, şarkıcının sahnedeki 4 fotoğrafını içeren bir tweete de doğrudan yanıt verdi.

Bu kolaja "sigara" emojisiyle cevap veren 51 yaşındaki milyarder, görünüşe göre Swift'in "ateşli" olduğunu düşündüğünü ima etti.

Tesla'nın CEO'su başka bir tweetteyse, "Teslaconomics" adlı kullanıcının Musk ve Swift'in "sevimli bir çift olup olmayacağını" sorduğu gönderisine yorum yaparak "gülmekten ağlayan" emojiyle cevap verdi.

Swift'in hayranları, Musk'ın sanatçıya hayranlık gösterilerinden iğrenirken, birçoğu milyarderin "azgınlar hapishanesine gönderilmesi" gerektiğini yazdı.

 


Bir kişi "Ondan uzak dur" diye yazarken, bir başkası da şu yorumu yaptı:

Elon Musk, kardeşim, Taylor Swift'i rahat bıraksan iyi edersin.

Diğer bir kişiyse, "Limbik rezonans becerisinin ne olduğunu bilmiyorum ama öğrenir öğrenmez benimki üzerinde çalışacağım" diye espri yaptı.

The Independent, yorum için Elon Musk'ın temsilcisiyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Swift'in turnesinin açılış gecesi, The Independent'tan Kelsey Barnes'ın da aralarında bulunduğu eleştirmenlerden ve konser müdavimlerinden övgü dolu eleştiriler aldı.

Konsere 5 yıldız verdiği incelemesinde Barnes şöyle yazdı:

Üç saat 15 dakikaya yayılan 44 şarkılık repertuarında [Swift], "dönem" kavramının neden kimliğinin bu kadar ayrılmaz bir parçası olduğunu gösteriyor. Her bölüm Swift'in sanatındaki belirli bir değişime işaret ediyor.

Arizona'nın Glendale şehrindeki State Farm Stadyumu'nda elle tutulur bir coşku var. Kostümler elle boyanmış şarkı sözleriyle süslenmiş; yüzler simlerle parlıyor; eller Swift'in uğurlu sayısı 13'le kaplı. Konuştuğum hayranlar konserin "eve dönüş" gibi hissettirdiğini söylüyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU